Kurulum yapıp deneme yapmak istiyorum. Temiz bir Windows 7 linkine ihtiyacım var.
Yani öyle de güncellenmiş bir şekli yokmudur ? En azından yeni sistemlere uyumlu hale getirilmiş şekli?Windows 7'nin en güncel paketi SP1 zaten.
Teşekkür ederim sağolun bu attığınız link yeterli.Yaşamazsın ama istersen sana istediğin sürümün linkini atarım.
En iyisi orjinal halini indirmek. Orjinal ISO dosyasına güncellemelerini driverlarını entegre edebilirsin.Merhaba. Tşekkürler , kesin güncel ve sorunsuz mu? Denediniz mi?
Yani öyle de güncellenmiş bir şekli yokmudur ? En azından yeni sistemlere uyumlu hale getirilmiş şekli?
Anladım. Ama orjinali Microsoft sitesinde bulabilir miyim? Ayrıca bu işlerden tam anlamam entegre etme durumunu da yardımsız yapabileceğimi sanmıyorum. Ryzen işlemcili bir PC topladım ve Windows7 kuramamıştım. Bazı şeyler entegre etmem gerekti. Çünkü kurduktan sonra mause ve klavye aktif olmuyordu. Windows10'a da ben alışamadım gitti.En iyisi orjinal halini indirmek. Orjinal ISO dosyasına güncellemelerini driverlarını entegre edebilirsin.
Güncel sürümlü ISO dosyasındada sıkıntı olur. İşlemcin uyumsuz Windows 7'yle. Windows 10'a alışmaya bak bende zorlandım başta zamanla alışıyorsun. Sonra bir ara Windows 7 kullandım başka bilgisayarda garibime gittiAnladım. Ama orjinali Microsoft sitesinde bulabilir miyim? Ayrıca bu işlerden tam anlamam entegre etme durumunu da yardımsız yapabileceğimi sanmıyorum. Ryzen işlemcili bir PC topladım ve Windows7 kuramamıştım. Bazı şeyler entegre etmem gerekti. Çünkü kurduktan sonra mause ve klavye aktif olmuyordu. Windows10'a da ben alışamadım gitti.
Çok denedim. Kaç defa kurdum sildim tekrar Windows 7'ye döndüm. Alışamadım bir türlü.Güncel sürümlü ISO dosyasındada sıkıntı olur. İşlemcin uyumsuz Windows 7'yle. Windows 10'a alışmaya bak bende zorlandım başta zamanla alışıyorsun. Sonra bir ara Windows 7 kullandım başka bilgisayarda garibime gitti![]()
Tavsiyem alış yeni sistemin var ona windows 7 gitmez. Dönmemeye çalış. İmkanım olsa XP kullanırdım .Çok denedim. Kaç defa kurdum sildim tekrar Windows /'ye döndüm. Alışamadım bir türlü.![]()
USB sürücün nedir senin?Evet XP'den kopmak da zor olmuştu. Hiçbir sorun yaşamıyorduk XP'de bu tarz. Merak ettiğim bu verilen linkte USB sürücüleri entegre mi ?
Neden sorudn bunu? Şimdi nerden bakıp bulup anlatayım.USB sürücün nedir senin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.