Windows 7 kulaklık ve mikrofon sorunu

caylakdonanimci

Hectopat
Merhaba, arkadaşlar.
Windows 7 kullanıcısıyım, kulaklığımı kasaya takıyorum ancak buna rağmen "kayıttan yürütme aygıtları" içerisinde kulaklık takılı olarak gözükmüyor onun yerine hoparlör takılmış gibi gözüküyor. Zaten halihazırda hoparlörümü USB ile bağlamış durumdayım ancak kulaklık takınca sanki ikinci hoparlör takmış gibi görünüyor ve kulaklıktan performans alamıyorum bu arada hoparlör olarak gözükmesine rağmen kulaklıktan ses geliyor ancak iyi derecede geldiğini sanmıyorum.

Bu sorunumu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkür ederim.

Kulaklık olarak takılan ve hoparlör olarak görünen şeyi devre dışı bıraksamda kulaklık takılı olarak algılanmıyor. Galiba Windows 7 işletim sisteminde kulaklık hoparlör olarak adlandırılıyor.

Kulaklıkta sorun olabilir mi?

Hayır kulaklıkta herhangi bir sorun yok. Şu an kulaklık hoparlör olarak görünüyor ve sıkıntısız çalışıyor ancak sistemin bunu hoparlör olarak algılaması nedeniyle yeterli verimi alamadığımı düşünüyorum.
Eklemiş olduğum ekran alıntısında görmüş olacağınız üzere iki adet hoparlör gözüküyor, gerçekten de USB ile bağlı olan şey bir hoparlör ancak JAK girişi ile bağlamış olduğum kulaklıkta hoparlör olarak gözüküyor.

Eklemiş olduğum ikinci alıntı da ise kulaklığın hoparlör olarak görüldüğü görebilirsiniz. Şu an dediğim gibi kulaklık çalışıyor ancak doğru çalışmadığını düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    20 KB · Görüntüleme: 66
  • SS.png
    SS.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 61
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı