Windows 7 kurmak zor mu?

Daha önce PC ci driver pack soluationdan driverleri kurdu sistem 14 yıllık.

Driver kuramaz demedim zaten. Eski driver kurar ve bilgisayarda performans düşüklüğü yaşayabilirsin veyahut mavi ekran hatası.

Windows 8.1 kurman güvenlik açısından Windows 7'den daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Windows 8.1 yüklemelisin bence.

Driver kurma programları eski veya virüslü olabiliyor. Şimdiden virüsü yedin bile.
Bende 10 yıllık sistem var Driver'ları internette yok mecburen uzman kipi DriverPack'den yapıyorum hemen hallediyor bi sorun yok.

PC 14 yıllık driver CD'si bile yok?

CD'si olmasına gerek yok. İnternet üzerinde donanıma ait driver varsa onu kurduğunda çalışır. Ama kendin bilirsin otomatik driver kurma programı kullanacağım diyorsan.

Bende 10 yıllık sistem var Driver'ları internette yok mecburen uzman kipi Driverpack'den yapıyorum hemen hallediyor bir sorun yok.

CD'si olmasına gerek yok. İnternet üzerinde donanıma ait driver varsa onu kurduğunda çalışır. Ama kendin bilirsin otomatik driver kurma programı kullanacağım diyorsan.

Yani sence kurabilir miyim W7'yi sorunsuz.

Kurabilirsiniz, oldukça basit. Otomatik sürücü yükleyen programları önermem. Kendiniz sürücüleri kurabilirsiniz.

Windows 7'nni güvenlik desteği bittiği için 12 yaşında virüs yeme ihtimalin yüksek. Oyun hesapların çalınırsa köşede ağlarken görebiliriz seni.

Zaten yeni sistemlere 7 kuramazsın. Kurulum ekranında disk gözükmeyebilir.
@Recep Baltaş hocamım dediği gibi Windows 7 desteği bitti. Korsan/warez ile ilgileniyorsanız ve ilgilenmiyorsanız bile çok riskli. Yaşınız da birazcık müsait, bende bu yaşlardayken zararlı bulaştırıyordum :). GNU/Linux dağıtımlarına bakabilirsiniz. Güvenlik açısından en düşük Windows 8.1 öneriyorum. Fakat sistem Windows 8.1'de zorlanıyorsa Windows 7'de de zorlanacaktır, ağır Windows Aero grafikleri var. İlla ki Windows 7 kuracaksanız Starter, Home Basic veya Home Premium üstüne çıkmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı