Windows 7 kurulmuyor

akif.ahgf

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx3060
i3 13100f
Arkadaşlar eski bir laptopum var üzerinde X64 Ubuntu var. Ubuntu'da sıkıntı yaşadım Windows 7x86 kurmaya karar verdim. Technopat'tan indirdiğim Windows 7 ISO sunu hem NTFS şeklinde hem FAT32 şeklinde Rufus aracılığıyla tek tek denedim. Ancak BIOS'tan en önceliğe flash belleği getirdim olmadı. Boot menüde gözükmüyor bile. Yardım eder misiniz?

Arkadaşlar eski bir laptopum var üzerinde X64 Ubuntu var. Ubuntu'da sıkıntı yaşadım Windows 7x86 kurmaya karar verdim. Technopat'tan indirdiğim Windows 7 ISO sunu hem NTFS şeklinde hem FAT32 şeklinde Rufus aracılığıyla tek tek denedim. Ancak BIOS'tan en önceliğe flash belleği getirdim olmadı. Boot menüde gözükmüyor bile. Yardım eder misiniz?
Hocam diskinizi NTFS yapmanız lazım. USB başlatılsa bile kurmanıza izin vermeyecekti. Diskpart ile yapabilirsiniz. Ama diskteki her şey silinir. Ama USB hiç açılmıyorsa diskpart'ı zaten açamazsınız. Bilemiyorum.

NTFS ile okur Windows 7 UEFI'de FAT32 olarak okuyor.

Bana rehber niteliğinde anlatabilecek var mı ?

Kişisel bilgisayarımda Windows 11 kurulu zaten ben format flaşı hazırlayıp ona format atmak istiyorum hazırlıyorum BIOS'a önceliği en öne alıyorum olmuyor boot menüde gözükmüyor bile. Ama bilgisayarda dosya yöneticisinde gözüküyor.

Bana rehber niteliğinde anlatabilecek var mı ?

Kişisel bilgisayarımda Windows 11 kurulu zaten ben format flaşı hazırlayıp ona format atmak istiyorum hazırlıyorum BIOS'a önceliği en öne alıyorum olmuyor boot menüde gözükmüyor bile. Ama bilgisayarda dosya yöneticisinde gözüküyor.
Hocam BIOS'da önceliği öne alıyorsunuz ama boot menü'de gözükmüyor diyorsunuz nasıl yani?

BIOS'ta CSM seç. Yola devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı