Windows 7 kurulumu başa sarıyor

Jynaris

Hectopat
Makaleler
1
Hocalarım Windows 10'dan Windows 7'ye düşürmek için format attım, açıldı bilgisayar, kurulum yapıyor, yeniden başlatıyor. Ondan sonra Windows is loading files yazıyor açılıyor tekrar en başa dönüyor. Ne yapmalıyım? Bir kuramadım.

Hocalarım Windows 10'dan Windows 7'ye düşürmek için format attım, açıldı bilgisayar, kurulum yapıyor, yeniden başlatıyor. Ondan sonra Windows is loading files yazıyor açılıyor tekrar en başa dönüyor. Ne yapmalıyım? Bir kuramadım.
Bende de aynısı olmuştu bilgisayarı yeniden başlattığında usbyi sökmüştüm olmuştu galiba öyle hatırlıyorum.

USB'yi tekrar boot ediyor, bilgisayarı tamamen kapatın ve USB'yi sökün.

İlk aşamadan sonra yeniden başlatmak için 10 saniye sayıyor. Yeniden başlayınca flash belleği sökün. Veya açılmadan BIOS'a girip hard diski başa alın.

Ayrıca Windows 7 kesinlikle önermem. Artık internette bile zor dolaşılıyor. Sürekli hatalar falan veriyor. Çoğu program kurulmuyor. Diski biçimlendirdiyseniz Windows 7 kurup Windows 8.1 indirip onla format atın. Windows 7'nin kullanılacak durumu kalmadı maalesef.

Her şey %100 olunca ve yeniden başlatma istediği zaman USB belleği çıkartıp öyle deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı