2 Senaryo var:
1 -Eğer Murat'ın söylediği sıralamayı doğru yapıyorsan;
a. Intel'den BIOS dosyasını indir, çalışan antivirüs, word, mayın tarlası artık ne program varsa kapat.
b. Tüm programlar kapandıktan sonra BIOS'unu güncelle. Restart et ve BIOS'a gir, Optimal default v.b ayarları kontrol et, SAVE/KAYDET, gene restart edecek. Bırak Windows açılsın.
c. DVD Rom Firmware'ini indir, gene çalışan programları güvenlik amaçlı kapat, özellikle dijital DVD yaratıcılar kullanıyorsan (Daemon Tools v.b) oradan da sürücü sayısını sıfır'a çek. Sonra Firmware'ini güncelle.
d. Program temizliği. Revo Uninstaller Pro ile hepsini silip, en son Revo'yu Denetim Masası / Program Ekle Kaldır'dan sil. Restart at.
e. Murat'ın verdiği Linkleri indir, başka bir yerlere bulaşma, belki technopat'ta gezinebilirsin.
f. Dosyaları kur. MSE / ESET artık ne kullanacaksan kur. Sonra Codec'i kur, Java'yı, Adobe Flash'ı kur.
2 - Her şey doğru ama...
1. Dosyalar zaten yok.
2. Dosyalar kullanımda. Bu durumda Güvenli Mod'da deneyebilirsin veya ilgili dosyaların çalışmalarını engellemen yeterli olacaktır Sistem Yöneticisi'nden *.exe'lerini durdurarak, dururamıyorsan bilgisayarın başlamasında açılmalarını engellemen gerek.
3. Olarak...
MSVC80_x64_v2 - MSE ile ilgili veya Nokia'nın bir hedesi : Denetim Masası -> Programlar (Program kaldır) 'da Nokia ile ilgili programını ve MSE'yi kaldırmayı dene - sonra tekrar kurarsın MSE'yi. (Microsoft Security Essentials)
Microsoft_VC100_CRT_SP1_x64 'da Nokia olarak çıkıyor anlamadım ama üsttekini kaldırdığında, sanırım problem yaratmaz.
---------------------------
BIOS'un "Legacy" muhabbeti her şeye rağmen, en başta oluyorsa, en son sürüm BIOS'u indirme - belki sıralama isteyebilir. Misal BIOS'un ASD1234 versiyonu, son hali ise ASD0987 versiyonu, bunu kurman için nadiren, saçma zamanlarda önce ASD5678'i kurman ve sonra ASD0978'i kurman gerekir.