Windows 7 mavi ekran hatası

Mavinin hangi rengi o, ona göre bilecek biri çıkacak... 3 vakte kadar.

Hatayı nerede alıyorsun?

Misal açılıştaysa, restart/yeniden başlama esnasında F8 ile açılış seçeneklerine gel ve "Disable automatic restart on system failure / sistem hatası sırasında otomatik yeniden başlatma" yı seç ve çıkan ekran hatası kodunu cep telefonunla cekip yaz, ne dersin? Harika fikir.
 
Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar bölümünden
"Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğini kaldırın ve "Hata ayıklama bilgisini yaz" kısmından "Küçük Bellek Dökümü" seçeneğini seçerek "Tamam" a tıklayın.
Sisteminizin mavi ekran vermesi durumunda C:\Windows\Minidump klasörüne en son eklenen DMP uzantılı dosyayı buraya eklersen sorunun kaynağını bulmaya ve çözmeye yardımcı oluruz.
 
O dosyanın içi boş ?

- - - Güncellendi - - -

Bilen yok mu ya?
Her mavi ekran bir olmadığı için istediğimiz dosyayı vermen lazım. Bilgisayar kullanmaya devam ettiğin sürece mavi ekranlar alacaksın ve mavi ekranın aynı olmadığını bilmen lazım. Windows açılışda olan temizlik programlarından dolayı veya temizlik programı kullandığın için içi boş oranın.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı