O halde ses kartının bozuk olduğuna kanaat getiriyorum. Dosyanızın inciğini cinciğini tekrardan inceledim ve ses kartından başka hata göremedim. Normalde Murat5038 hocamı da etiketlerdim ikinci bir görüş için ama yanlış bilmiyorsam o bu tarz sistemlere bakmıyordu.
O halde ses kartının bozuk olduğuna kanaat getiriyorum. Dosyanızın inciğini cinciğini tekrardan inceledim ve ses kartından başka hata göremedim. Normalde Murat5038 hocamı da etiketlerdim ikinci bir görüş için ama yanlış bilmiyorsam o bu tarz sistemlere bakmıyordu.
Denediğin herhangi bir overclock işlemi varsa kaldır. CMD'yi yönetici olarak başlatıp SFC /scannow komutunu gir. Kaldıysa, Windows Update güncellemelerini yap. Geçebiliyorsan, Windows 8.1'e geç.
Denediğin herhangi bir overclock işlemi varsa kaldır. CMD'yi yönetici olarak başlatıp SFC /scannow komutunu gir. Kaldıysa, Windows Update güncellemelerini yap. Geçebiliyorsan, Windows 8.1'e geç.
Embracing Open Source throughthe Open Compute Project®Aptio OpenEdition™ & MegaRAC OpenEdition™ Code Bases contributed to the Open Compute Project® The
ami.com
Bunu da indir dışarı çıkart. Bitine göre içinden Afuwin yönetici olarak çalıştırıp indirdiğin BIOS'u göster.
Hoparlör taktığımda ses gelmiyordu. Canlı Ders vs. olunca ses kartı aldım. @Murat5038 Hocam bu işleri ilk defa yapıyorum kusura bakmayın. AFUWINGUIx64.exe çalışmıyor logolu olan. AFUWINx64.EXE' yi Kaspersky not-a-virus diye karantinaya aldı devre dışı bıraktım ve dosyayı çalıştırdım.