Windows 7 mi Windows 10 mu?

OutMat

Kilopat
Windows 7 kullanıcısıyım Windows 10'a geçiş yapmalı mıyım? FPS düşüşü yaşar mıyım? Arayüz konusunda nasıl Win10 sistemimde kasar mı?
SİSTEMİM=(işlemcim) Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @2.20GHz
RAM=4.00GB
Sistem Türü 64 Bit işletim Sistemi
NOT: Bu konun açılmasının sebebi Win7'den Win10'a geçiş mantıklımı arayüz kısmında hangisi daha iyi olduğu tartışılmak için açılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 kullanıcısıyım Windows 10'a geçiş yapmalı mıyım? FPS düşüşü yaşar mıyım? Arayüz konusunda nasıl Win10 sistemimde kasar mı?
SİSTEMİM=(işlemcim) Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @2.20GHz
RAM=4.00GB
Sistem Türü 64 Bit işletim Sistemi
NOT: Bu konun açılmasının sebebi Win7'den Win10'a geçiş mantıklımı arayüz kısmında hangisi daha iyi olduğu tartışılmak için açılmıştır.
Arayüz olarak Windows 10 daha kullanışlı ancak bir o kadar da karmaşık. Ayrıca, cihazının Windows 10' da kötü çalışacağını düşünüyorum, sistemin yetersiz. Windows 7' de kal.

Arayüz olarak çok daha kullanışlı Windows 7 kullanıcısına ekstra zor veya karışık gelmez kısa sürede adapte olunur, Artıları daha güncel, daha güvenli, daha yönetilebilir, daha şık. Eksileri güncellemeleri ve virüs taramasını pek kontrol edemiyorsun yazılımı pasif yapsan bile bazen kendini arka planda tarıyor veya güncelliyor olabilir buda anlık olarak performans kaybı yaşatabilir.

Benim önerim öncelikle diğer ek donanımlarının sürücülerini kontrol et eğer Windows 10 için sürümler yayınlamış ve format atmak senin için eziyet değilse geç geri dönmekte çok zor olmayacaktır, iyi forumlar.

Sistemin yetse dahi windows 10 kurma çünkü kuralı 5 DK olmadan 1mbps internet ile 500MB veri harcamayı beceriyor ve kullanımı filan fazla basit yani 3 yaşındaki çocuk dahi kullanır tabi ki ben tam 10 yıl windows XP kullanmışlığım var :).
Yani win 7 görünümlü win 10 çıkmadığı sürece win 7 de kalmak daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı