Windows 7 mi Windows 10 mu?

OutMat

Kilopat
Windows 7 kullanıcısıyım Windows 10'a geçiş yapmalı mıyım? FPS düşüşü yaşar mıyım? Arayüz konusunda nasıl Win10 sistemimde kasar mı?
SİSTEMİM=(işlemcim) Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @2.20GHz
RAM=4.00GB
Sistem Türü 64 Bit işletim Sistemi
NOT: Bu konun açılmasının sebebi Win7'den Win10'a geçiş mantıklımı arayüz kısmında hangisi daha iyi olduğu tartışılmak için açılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim asus n53jf sx 210 v diz üstü bilgisayarıma w10 un hiç bir versiyonunu yükleyemiyorum.yükledikten hemen sonra donup kalıyor. ssd ve 8 gb ram var. daha düşük modeldeki bilgisayarlara dahi kurulabiliyor neden bunda hata veriyor anlamadım?

Windows 7 kullanıcısıyım Windows 10'a geçiş yapmalı mıyım? FPS düşüşü yaşar mıyım? Arayüz konusunda nasıl Win10 sistemimde kasar mı?
RAM=4.00GB
NOT: Bu konun açılmasının sebebi Win7'den Win10'a geçiş mantıklımı arayüz kısmında hangisi daha iyi olduğu tartışılmak için açılmıştır.
Windows 10'a geçerseniz aslında + 4GB RAM yeterli olacaktır çünkü bende 2GB RAM ile stabil çalışıyordu.

Geçmeni onermem. Bilgisayarın fazla yavaş çalışır. Ben eski bir sisteme windows 10 kurup daha iyi performans alındığını görmedim. Ben de windows 7 kullaniyorum. Üstüne hicbir güncellenmesini yapmadım. 180 küsur guncelleme var yapmıyorum. Marifet vs değil tabi bilincli bir kullaniciysan virüs hack falan yaşamazsin. Windows 10 ve 7 nin performansı hakkında bir konu acmiatim önceden. Hatta videomda var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izleyebilirsin.

Artı -1 Eksi
RAM=4.00GB
sistemin windows 10'a uygun değil.

Hepinize teşekkürler PC Win 10 yapmak yerine yeni PC alıyorum zaten artık eskimişti :)
Bu eski PC ise Windows 8.1 yaptım en azından 2023'e kadar vakti var o sırada da satarım herhalde 1500 TL'ye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı