Windows 7 mi yoksa 8.1 mi?

Dosya gezgini durup dururken yeniden başlıyor ayrıca bu sadece Home sürümünde değil prodada mevcut. Başlat menüsü geç yükleniyor oyunlarda DLL hataları var gerekli DLL yükleseniz bile sistem boş beleş uyarılar veriyor oyunu zor bela açıyorsunuz (codmw- CS:GO vb) ayrıca 8.1 arayüz olarak oldukça hantal.

Kanıtlayabilir misin? Gerçi kanıtlayabileceğini de sanmıyorum dediklerini bende kullandım bende olmadıysa demek ki sende bir sıkıntı var.
Ayrıca Windows 7 daha hantal keşke anlayabilecek kapasiten olsa.

Oyunu hayatınızdan men edeceksiniz buyurun
Sadece Office porgramları maalesef çalışmıyor Linux'ta
Onun dışında hızlı Pek bir sorun çıkaracağını sanmıyorum size MX Linux – Midweight Simple Stable Desktop OS
Ben oyun oynayacağım ama Linux benim oynamak istediğim oyunları destekler mi bilmiyorum. Indie oyunlar oynuyorum genelde. Eğer yine de önerebileceğiniz bir Linux dağıtımı var ise bakabilirim.

Ben oyun oynayacağım ama Linux benim oynamak istediğim oyunları destekler mi bilmiyorum. Indie oyunlar oynuyorum genelde. Eğer yine de önerebileceğiniz bir Linux dağıtımı var ise bakabilirim.
Linux Mint'e bakabilirsiniz. Pop!_OS tavsiye etmem çünkü eski sistemler de akıcı değil.

Desteği olan oyunları sorunsuzca Linux dağıtımların da oynayabilirsiniz. Belirli oyunları ise bazı programlar aracılığıyla performans kaybı ile oynayabilirsiniz.

Tabii tabii işlemcin ne durumda merak ettim paylaşırsan sevinirim son durum nedir :)

Sanırım kasan bilgisayarınız ile 8.1'i sanal makinede test ederken Tools kurmamışsınız ve yavaş olduğunu düşünmüşsünüz. Daha Windows 8.1 kullanmadığınız çok belli. Saçma sapan mesajlar yazmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı