Windows 7 mi yoksa 8 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onların benimle işi olur.
Niye siz mi bakkal amcasınız? Bedavadan konuşmak falan da neymiş? Windows 8.1 sürücülerinizi otomatik buluyor. Otomatik olarak Wirelless sürücüsü kuruluyor. Windows 7'de internete bile sürücü kurmadan bağlanılamıyordu. Sürücüleri tek tek arayıp bulmak gerekiyordu.

Windows 7 de sürücü bulmak kadar sinir bozucu bişiy yok.
Bulamadığınız sürücüyü merak ettim doğrusu.

- - - Güncellendi - - -

Niye siz mi bakkal amcasınız? Bedavadan konuşmak falan da neymiş? Windows 8.1 sürücülerinizi otomatik buluyor. Otomatik olarak Wirelless sürücüsü kuruluyor. Windows 7'de internete bile sürücü kurmadan bağlanılamıyordu. Sürücüleri tek tek arayıp bulmak gerekiyordu.
Sen, windows 8 kurduktan sonra başka birşey kurmadın galiba.

Yanlış tahmin, kurdum. Sürücü bulamadım demiyor, sürücü bulmak zor diyor ve katılıyorum. Neyse konuyu bence fazla uzatmayalım yoksa şiddetli bir tartışmaya dönüyor. Windows 8.1 64 en iyi işletim sistemidir. Yakında 8.2. :D

Yanlış tahmin, kurdum. Sürücü bulamadım demiyor, sürücü bulmak zor diyor ve katılıyorum. Neyse konuyu bence fazla uzatmayalım yoksa şiddetli bir tartışmaya dönüyor. Windows 8.1 64 en iyi işletim sistemidir. Yakında 8.2. :D
Sen çekil aradan konuya hakim değilsin zaten. Kendi söylediğin cümleyi bile savunamıyorsun

Bulamadım demedimki, bulmanın sıkıcı bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım, bunların otomatik olması baya iyi olmuş demeye çalıştım.

1 ay boyunca windows 8 x64 kullandım. Biraz alıştıktan sonra kullandığım programlar ile ilgili deneyimlerime bakarak Windows 7 x64 ten şaşmayın arkadaşlar. Ben windows 8 in performans ve uyumluluk sorunları olduğunu düşünüyorum. Yeni bir paket güncellemesi gelirse tekrar geçmeyi düşünebilirim ama şimdilik düşünmüyorum.

Kullanmayı beceremedim diyeceksin. Ben 1 senedir 8 kullanıyorum ve çıktığından beri de 8.1 kullanıyorum. Sen daha en başta kendini sınırlamışsın. Yeniliklere açık değilsin ve suçu kendine atmak yerine her insanın yaptığı gibi suçu başkasına atarak işletim sistemini suçluyorsun. 8 mükemmel bir sistem ve 7'den uzak durmak gerek!

Ayrıca Photoshop yavaş demişsin de al sana daha dün yayınladığımız video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı