Windows 7 parolası unutulduktan sonra ne yapılır?

heaven2

Femtopat
Daha fazla  
Aarkadaşlar Windows 7 Ultimate bir laptopum var. Nasıl olduğu fark etmeden bunu açmak istiyorum. Flashbellekle format atmayı denedim fakat belleği algılamıyor laptop net user CMD de denedim orada da kullanıcı adı yanlış dedi ama doğru aslında anlamadım. Herhangi çözüm veya farklı yapabileceğim bir şey varsa yardım ederseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aarkadaşlar Windows 7 Ultimate bir laptopum var. Nasıl olduğu fark etmeden bunu açmak istiyorum. Flashbellekle format atmayı denedim fakat belleği algılamıyor laptop net user CMD de denedim orada da kullanıcı adı yanlış dedi ama doğru aslında anlamadım. Herhangi çözüm veya farklı yapabileceğim bir şey varsa yardım ederseniz mutlu olurum.
Usb belleği anlamaması garip. Ya port bozuk yada usb belleği düzgün biçimlendirmemişsinizdir. Başka bir bilgisayarda deneyin.

Hocam CMD kullanabilmesi için giriş yapması gerek CMD üzerinden. Fakat CMD üzerindende girişin hata verdiğini söyledi.

Kurtarma menüsünde CMD için kısayol kullanınca açabiliyordun. Fakat diski görmüyor o işi halletmen lazım.

Usb belleği anlamaması garip. Ya port bozuk yada usb belleği düzgün biçimlendirmemişsinizdir. Başka bir bilgisayarda deneyin.
kendi bilgisayarımda deneyip söylerim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
belki yardımcı olur.

hocam bunu yaptım fakat kullanıcı adım hatalı dediği için açamadım malesef

Eğer çok eskiyse laptop GPT değil de MBR olarak deneyebilirsiniz.
onların ne anlama geldiğin bilmiyorum :/

Kendi bilgisayarımda deneyip söylerim

Hocam bunu yaptım fakat kullanıcı adım hatalı dediği için açamadım maalesef

Onların ne anlama geldiğin bilmiyorum :/

Hocam Rufus ile format USB'si hazırlarken GPT ve MBR diye seçenekler var. Eski laptoplarda MBR kullanmanız gerekebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı