Windows 7 Pro Hangi Windows 10 Sürümlerine Yükseltilebilir?

muserkal

Hectopat
Daha fazla  
Bugün lisanslı olan Win 7 Promu yükseltme yapacağım için bilgisayarıma yükledim.
Yükseltme güncellemesinin gelmesi için güncellemelerini yapıyorum.

Pro olan bu Windows 7'mi sadece Windows 10 proya mı yükseltebilirim yoksa örneğin ben Windows 10 home kullanmak istiyorum homeye de yükseltebilir miyim? Ayrıca 32 ya da 64 bit önemli mi? Şimdi kullandığım 32 bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk kurulum için yükseltme yapman şart. Yükseltme yaptıktan sonra temiz kurulum yapabilirsin. Windows 10 Pro sürümü daha iyi olur diğer sürümden.

İlk kurulum için yükseltme yapman şart. Yükseltme yaptıktan sonra temiz kurulum yapabilirsin. Windows 10 Pro sürümü daha iyi olur diğer sürümden.

akşam daha yeni rezerve ettim kendisini beklemeden direk indirip yükselteceğim. sorun olur mu?
peki win7 32 bit iken rezerve ettim. 64 bite yükseltebilir miyim?

şu anda indirme sürüyor

İlk geçiş için yükseltme şeklinde geçmen gerekli. Yükseltme şeklinde kur. Eğer 64 bit kurmak istiyor isen temiz kurulum yapman gerek.

Media Creation Tool ile .iso dosyasını indirip şu adımları takip ederek yükseltin. Ardından temiz kurulum yaparsınız. Ayrıca W10 Pro sürümüne yükselir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı