Windows 7 Pro Hangi Windows 10 Sürümlerine Yükseltilebilir?

Bu video ile aynı şekilde, farklı olarak yalnızca USB'niz W8 değil W10 iso dosyasını yazdırıyorsunuz. Veya hiç uğraşmadan Windows üzerinden sıfırlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normal temiz kurulum yapacaksınız USB ile.
Sence şart mı temiz kurulum yapmak ? Yani Pc'yi yükseltince yavaşlama gibi bir problem var mı ?

Bu video ile aynı şekilde, farklı olarak yalnızca USB'niz W8 değil W10 iso dosyasını yazdırıyorsunuz. Veya hiç uğraşmadan Windows üzerinden sıfırlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows üzerinden yapma ile usb ile formatın bir farkı var mı ?

Şart değil, fakat ben League of Legends oyununda FPS problemi yaşadım. Bir kaç gün sonra temiz kurulum yapacağım, ondan sonra FPS ne olacak göreceğiz. E tabi sen istemezsen temiz kurulum yapmana gerek yok.

Windows üzerinden yapma ile usb ile formatın bir farkı var mı ?
Sanırsam yok.

Benim anakart 775 pin. Xeon e5450 işlemcim var. DFI bi p45 T2RS anakart USB boot yapamadım. DVD'den olamaz mı ?

Bir de zaten format atacaksam PC'nin daha önceki yükseltmesi gitmez mi? Nerden bilecek daha önce yükseltme yapıldığını ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı