Windows 7 Pro USB'leri algılamıyor

Laisse3

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Windows 10 yüklüyken USB'siz ve CD'siz bir şekilde Windows 7 kurdum laptopuma, kurduktan sonra ağ bağdastırıcılarında driver yok. Telefonuma indirdim driverı USB ile laptopa bağlayıp telefonumdan atacaktım ama bilgisayar algılamıyor. Taşınabilir hard disk taktım deneme amaçlı onu da algılamıyor. Klavye, kulaklık ve fareyi algılıyor ama kendi telefonumu takınca algılamıyor. Aynı şekilde tasınabilir hard diskimi de algılamıyor. Elim kolum bağlı şu an laptopun çantasında USB driver diye bir CD var ama onu da kurmasını bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden ilginiz içim teşekkürler.

CD'yi takıyorum CD'nin içindeki dosyaları açıyorum ama setup gibi dosyalar yok değişik dosyalar var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 20210522_003859.jpg
    20210522_003859.jpg
    180,9 KB · Görüntüleme: 59
Dostum Masaüstü'nden Bilgisayarım'a gir öncelikle. CD taktığında ekranda belirir. Sağ tıkladığın zaman Çalıştır yazısı çıkar kalın bir yazı ile. Ona bas driver kurulumu başlar.

CD taktıktan sonra açmayacaksın.

CD taktıktan sonra açmayacaksın. Sağ tıklayıp Çalıştır'a tıklayacaksın.
Bu tür işlerde çok acemiyim dediğiniz şey ile ilgili örnek görsel varsa atabilir misiniz
Dostum Masaüstü'nden Bilgisayarım'a gir öncelikle. CD taktığında ekranda belirir. Sağ tıkladığın zaman Çalıştır yazısı çıkar kalın bir yazı ile. Ona bas driver kurulumu başlar.
Seçeneklerde bunlar var sadece

Dosya Ekleri

• 20210522_004749.jpg
    20210522_004749.jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 62
Ben bu diskin otomatik kurulum diski olduğunu düşünmüyorum. Aygıt Yöneticisini açarak yanlarında ünlem bulunan bir aygıt varsa sağ tık » güncelleştir yolunu izleyip bahsettiğiniz usb seçerek alt klasörlerle birlikte tara kısmını da işaretleyip sürücü yüklemeyi deneyin.

Ben bu diskin otomatik kurulum diski olduğunu düşünmüyorum. Aygıt Yöneticisini açarak yanlarında ünlem bulunan bir aygıt varsa sağ tık » güncelleştir yolunu izleyip bahsettiğiniz usb seçerek alt klasörlerle birlikte tara kısmını da işaretleyip sürücü yüklemeyi deneyin.
Usb lerde ünlem yok ama flash bellek falan takınca algılamıyor

Dosya Ekleri

• 20210522_005557.jpg
    20210522_005557.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 46
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı