Rehber Windows 7 Proje 7000 (Build 7601) nedir ve nasıl kurulur?

Hocam bazen Windows 7 de ana menü üzerinde bu bilgisayar denetim masasını çıkarmak için temalar kısmında seçenek olurdu o çıkmıyor. O zaman nasıl yapabiliriz. İlla key girilmesi mi gerekiyor yoksa. Yani mesela ayarlardan temaları değiştiremiyorum şeklinde söyleyebilirim bunu.

Sağ tıkla, kişiselleştir seçerek girebilirsin.
 
Hiç unutmam şu SS'de ki balığı :) mahalle bakkalına gitmiştim benim sisteme bu yapı numaralı Windows 7 kurmuş geçmiş ne sürücü kurmuş ne bir şey oyun açılmıyor internete girmiyor sistem bir de demesin mi aygıt yöneticisini aç ünlem işareti yoksa sorun yok diye :) zamanın da iyi para verdik bunlara.
 
Şuan kullandığım sistem ile Win7 kullanmayı denediğimde oyun performansımda çok ciddi bir düşüş yaşadım. LoL'de en yüksek ayarlarda en düşük 160 FPS alıyorken bir anda 40-50'lere düştü, tıpış tıpış Win10'a geri döndüm.
Denediğim Win7 versiyonu Pro x64'idi. Sistemim imza kısmında yazıyor, sebebi nedir acaba? Şahsen en sevdiğim işletim sistemi Win7 idi, kullanamamak üzüyor.
 
Şu an kullandığım sistem ile Windows 7 kullanmayı denediğimde oyun performansımda çok ciddi bir düşüş yaşadım. LoL'de en yüksek ayarlarda en düşük 160 FPS alıyorken bir anda 40-50'lere düştü, tıpış tıpış Windows 10'a geri döndüm.
Denediğim Windows 7 versiyonu Pro X64'idi. Sistemim imza kısmında yazıyor, sebebi nedir acaba? Şahsen en sevdiğim işletim sistemi Windows 7 idi, kullanamamak üzüyor.

Windows 7 yeni nesil donanımları çok iyi açamıyor maalesef.
 

Geri
Yukarı