Windows 7 rtwlanu.sys mavi ekran hatası

Şimdi ilk önce bana ekran kartının modelini söyle.
Daha sonra senden başka bir şey daha isteyeceğim.
Windows simgesine tıklayıp arama kısmına "Aygıt Yöneticisi" yaz. Daha sonra uygulamayı açınca "Ağ Bağdaştırıcıları" yazan yere tıkla tamam mı. Sonra ağ kartın görünecektir. Üstüne gelip sağ tık yap, "Özellikler" yazana tıkla, daha sonra çıkan pencerede "Ayrıntılar" yazan yere tıkla. özellik yazan yere tıklayıp çıkan uzun listeden "Donanım Kimliklerini seç ve hepsini buraya kopyala, sana ağ kartı sürücünü vereceğim.
Bir de ekran kartının sıcaklığını kontrol et boştaki değerlerini bana söyle.

Windows simgesine tıklayıp arama kısmına "aygıt yöneticisi" yaz. Daha sonra uygulamayı açınca "ağ bağdaştırıcıları" yazan yere tıkla tamam mı? Sonra ağ kartın görünecektir. Üstüne gelip sağ tık yap, "özellikler" yazana tıkla, daha sonra çıkan pencerede "ayrıntılar" yazan yere tıkla. Özellik yazan yere tıklayıp çıkan uzun listeden "donanım kimliklerini seç ve hepsini buraya kopyala, sana ağ kartı sürücünü vereceğim.

Ekran kartı modelim: AMD Radeon HD R5 220.
İki tane ağ bağdaştırıcım var.
İlki:
PCI\VEN_1969&DEV_1026&SUBSYS_83041043&REV_B0
PCI\VEN_1969&DEV_1026&SUBSYS_83041043
PCI\VEN_1969&DEV_1026&CC_020000
PCI\VEN_1969&DEV_1026&CC_0200
İkincisi:
USB\VID_2357&PID_0109&REV_0200
USB\VID_2357&PID_0109
Boştaki değerler 52 53 derece quick CPU ile baktım.
İlk ağ bağdaştırıcısı atheros ar8121/ar8113/ar8114 PCI-e Ethernet Controller.
İkincisi TP-Link wierless USB adapter.
Windows simgesine tıklayıp arama kısmına "Aygıt Yöneticisi" yaz. Daha sonra uygulamayı açınca "Ağ Bağdaştırıcıları" yazan yere tıkla tamam mı. Sonra ağ kartın görünecektir. Üstüne gelip sağ tık yap, "Özellikler" yazana tıkla, daha sonra çıkan pencerede "Ayrıntılar" yazan yere tıkla. özellik yazan yere tıklayıp çıkan uzun listeden "Donanım Kimliklerini seç ve hepsini buraya kopyala, sana ağ kartı sürücünü vereceğim.
söyledim reis

@KojiroHyuga04 abi istediğin her şey burada.
Ekran kartı modelim: AMD Radeon HD R5 220.
İki tane ağ bağdaştırıcım var.
İlki:
PCI\VEN_1969&DEV_1026&SUBSYS_83041043&REV_B0
PCI\VEN_1969&DEV_1026&SUBSYS_83041043
PCI\VEN_1969&DEV_1026&CC_020000
PCI\VEN_1969&DEV_1026&CC_0200
İkincisi:
USB\VID_2357&PID_0109&REV_0200
USB\VID_2357&PID_0109
Boştaki değerler 52 53 derece quick CPU ile baktım.
İlk ağ bağdaştırıcısı atheros ar8121/ar8113/ar8114 PCI-e Ethernet Controller.
İkincisi TP-Link wierless USB adapter.

Kusura bakma, annem mutfağı toplayın demişti mutfağı topladım, bakamadım.

Atheros'un sürümünü söyleme imkanın var mı bana?
Sorunun kaynağı Atheros. Onu güncellememiz gerekli.
Bu linkte ekran kartına ait WHQL sertifikalı sürücü var.
Windows 7 64 bit olana tıkla ve WHQL sertifikalı sürücüyü indir.

Bu linkte de Qualcomm'un resmi sitesinden alınma Atheros ağ kartı sürücüsü var, sürümünü kontrol et önce.
Bu arada bir soru daha. TP Link adaptörün modeli nedir? Ona göre sürücüyü vereceğim.
@Emre can Kaya orada mısın?
@Emre can Kaya buraya bakar mısın lütfen.

Atikmpag.sys ekran kartı sürücüsü, sanırım eski ekran kartlarında Windows'un otomatik kurduğu bir sürücüde bu sorun yaşanıyor, dün başka bir arkadaş da böyle bir sorun yaşadı. Driver için otomatik güncellemeyi kapatın, DDU ile sürücüleri silip yerine stabil bir sürücü kurun. Son sürücü sanırım sorunlu, son sürücüden eski bir sürücüyü kurmayı deneyin. Ayrıca benim tavsiyem Windows 10'a geçin.

Atikmpag.sys ekran kartı sürücüsü, sanırım eski ekran kartlarında Windows'un otomatik kurduğu bir sürücüde bu sorun yaşanıyor, dün başka bir arkadaş da böyle bir sorun yaşadı. Driver için otomatik güncellemeyi kapatın, DDU ile sürücüleri silip yerine stabil bir sürücü kurun. Son sürücü sanırım sorunlu, son sürücüden eski bir sürücüyü kurmayı deneyin. Ayrıca benim tavsiyem Windows 10'a geçin.
İnanılmaz eski bir sistem var muhtemelen. Arkadaşa yardımcı oluyorum ben sıkıntı etmeyin.

Sorunun kaynağı atheros. Onu güncellememiz gerekli.
Windows 7 64 Bit olana tıkla ve WHQL sertifikalı sürücüyü indir.

Bu linkte de Qualcomm'un resmi sitesinden alınma atheros ağ kartı sürücüsü var, sürümünü kontrol et önce.
Bu arada bir soru daha. TP-Link adaptörün modeli nedir? Ona göre sürücüyü vereceğim.

Bildirim gelmediydi reis özür dilerim TP-Link arkasına baktım WN823n.
Bildirim gelmediydi reis özür dilerim TP-Link arkasına baktım WN823n.

@KojiroHyuga04 buyur kral​

Sorunun kaynağı atheros. Onu güncellememiz gerekli.
Windows 7 64 Bit olana tıkla ve WHQL sertifikalı sürücüyü indir.

Bu linkte de Qualcomm'un resmi sitesinden alınma atheros ağ kartı sürücüsü var, sürümünü kontrol et önce.
Bu arada bir soru daha. TP-Link adaptörün modeli nedir? Ona göre sürücüyü vereceğim.

Atheros sürümüne nasıl bakacağım.

En üsttekini indir ve kur.

Nasıl bakacağım dedin ya, Aygıt Yöneticisine gireceksin yine. Ağ Bağdaştırıcıları diyeceksin, Atheros'un üzerine sağ tık yapıp Özellikler diyeceksin. Sürücü diye bir yazı olmalı ona tıkla ve aygıt yazılımının sürümünü söyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı