Windows 7 tüm güncellemeler silinmiş

• Konuyu başlatan ARI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.973

ARI

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bal Kovanı
Daha fazla  
185 tane güncelleme vardı, bugün kontrol ettiğimde yüklenmiş hiç bir güncelleme olmadığını söylüyor, ben mi sildim ?😁

Teker teker silmiş olabilirsin. Şaka bir yana Windows 7 güvenlik yönünden fakir bir sistem. Windows 10 1809 kullan, 3-4 güncellemesi oluyor.

Usta şu anlık Windows 10'a töbeliyim Windows 7 bence en iyisi bu bilgisayar için yakın zamanda bilgisayar toplayacağım , o zaman dediğin gibi yaparım artıkın.
Bu arada Güvenlikten kastınız nedir?

Usta şu anlık Windows 10'a töbeliyim Windows 7 bence en iyisi bu bilgisayar için yakın zamanda bilgisayar toplayacağım , o zaman dediğin gibi yaparım artıkın.
Bu arada Güvenlikten kastınız nedir?
10 yıllık işletim sisteminin nasıl güvenliği olabilir? Eskidiği için kolayca virüs girebilir. Düşünün 185 güncelleme var, her güncelleme bir yama. Ne kadar kolay virüs alacağını anlarsın umarım.

Windows'un güncelleme yaptıktan sonra hantallaşıyor bu yüzden artık çekiniyorum.
Eğer güncellemer görülmüyor ve kontrol ettiğinde güncelleme var görünüyorsa silinmiş olabilir.
Sistemin uygunsa en azından 8.1'e geçesen iyi olur.

@Silinen üye kardeşimin tavsiyesi üzerine Windows 10 kurmuştum, Toplu güncellemeyi yüklemek isteyince Windows çökme derecesine geldi bu sebepten dolayı tekrar 7'ye dönüş kararı aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı