Windows 7 Ürün Anahtarı ile Windows 10 Etkinleştirmek

Sizin sürümünüz 10586 değil kesin eminim. Windows update üzerinden güncelleme yapın. Sizin sisteminiz daha önce zaten yükseltme yaptıktan sonra otomatik etkinleşmiş. Şimdi temiz kurulum yapınca da donanım kimliği üzerinden etkinleşmiş.
upload_2015-11-13_16-58-26.png

Şu an bir güncelleştirme yapılıyor.
10586 yazıyor. Sanırım sizin bahsettiğiniz güncelleme bu.
İşin ilginç yanı ben Windows 10'u dün iso olarak indirdim. Bunu kapsaması gerekirdi değil mi?
Bu güncellemeden sonra key girip deneyeceğim.

Gabriel Aul söylediğine göre Windows 10 Medya Oluşturma aracı şu anda 10586 sürümünü yüklüyor. Siz nasıl kurulum yaptınız bilmiyorum. Direk iso şeklinde indirip kurulum yaptıysanız eski sürümü indirmişsiniz.

Hocam ilginiz için öncelikle çok teşekkürler çok sağolun.
Ben medya oluşturma aracını çekip, araç üstünden iso dosyasını indirdim ve rufus ile uefi destekli usb oluşturdum. Sanırım dediğiniz gibi eskiyi indirmiş. Ben yeni bir versiyon indireceğini düşünmüştüm. Neden böyle oldu pek anlayamadım. Şu an güncelliyor. Güncelleme sonrası umarım key kabul eder. Aslında şu an etkinleşmiş bir Windows var ama deneyeceğim.

Arama yerine winver yazarak Windowsu nuzun sürümünü öğrenebilirsiniz.

evet teşekkürler kontrol ettim.
10240 sürümü yazıyor.

Gene Windows 10 Medya Oluşturma aracından. Bir kaç güne düzelmiş olur. MSDN kullanıcılarına iso dosyaları direk sunuluyor.
Siz güncellemeyi indirdiğiniz için direk iso haline çevirebilirsiniz. C:\$Windows.~BT gizli klasörüne gelip Install.esd dosyasını bulun.
Bu siteden ESD'yi ISO'ya çeviren aracı indirin. Araçtan 1. seçenek ile iso haline çevirin.
Instructions: Create a bootable ISO file using ESD Image for Windows 10 Build 10041

Gene Windows 10 Medya Oluşturma aracından. Bir kaç güne düzelmiş olur. MSDN kullanıcılarına iso dosyaları direk sunuluyor.
Siz güncellemeyi indirdiğiniz için direk iso haline çevirebilirsiniz. C:\$Windows.~BT gizli klasörüne gelip Install.esd dosyasını bulun.
Bu siteden ESD'yi ISO'ya çeviren aracı indirin. Araçtan 1. seçenek ile iso haline çevirin.
Instructions: Create a bootable ISO file using ESD Image for Windows 10 Build 10041

Çok teşekkürler dediğiniz yöntemle temiz bir iso dosyası oluşturdum. Çok sağolun. Allah razı olsun.
Key sorununa gelince aşağıya ekran görüntülerini koymak istiyorum.

upload_2015-11-13_18-46-5.png

upload_2015-11-13_18-47-19.png

upload_2015-11-13_18-47-37.png

upload_2015-11-13_18-47-51.png

Zaten Windows etkindi. Ben key girdim ama bu kez bir hata vermedi. Ancak merak ettiğim son bir konu var.

Belarc kayıtlarına göre size bahsettiğim üzere daha önce YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7 kodu vardı. Bu genel kodlardan biri. Ben yeni key girince değişip değişmediğini merak ettim. Son durum yine aynı gözüküyor.

upload_2015-11-13_18-54-59.png

Kısacası biz Windows 7 key girdiğimizde burada bu key gözükmesi gerekmez mi? Bu normal bir durum mu?

Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00