Arkadaşlar rica etsem bana orijinal Win7 Ultimate ISO dosyası verebilir misiniz indirip kuracağım.
Şu anda 64 bit kullanıyorum ama 32 bit istiyorum windows 7 ultimate 32 bit olurmu olursa türkçe ve güvenilir bi şekilde atarmısınız.
@Fregat., şu anda sisteminiz 64 bit ise, 32 bit yüklemenize gerek yoktur. Performans ve kullanım açısından hatalar alabilirsiniz. Windows 7 64 bit ISO dosyasını kurunuz. Ürün anahtarınız varsa ISO dosyasını yükleyebilirsiniz. Şu aracı da kullanabilirsiniz:
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
www.technopat.net
@SSGHOST.EXE, verdiğiniz site Windows 7 ISO dosyasını orijinal olmayan bir yöntem ile indirmenizi sağlıyor. Orijinal sitesi varken warez gibi uygulamalar ile uğraşmaya gerek yoktur. Sistemde hatalar oluşacaktır.
@lecolawrld, Windows 7 ISO dosyasını orijinal olmayan yollardan indirmek zarardan başka bir şey sağlamayacaktır. Bunun için ya orijinal sitesinden yükleyebilir. Ya da Sosyal'de bulunan Windows İndirme Aracını kullanarak Windows 7 yükleyebilir. Tahminimce orijinal olmayan bir site paylaşacaksınız. O siteleri paylaşmamanız gerekmektedir. Korsana destek vermiyoruz.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...