Windows 7 Ultimate sisteme neler kurulmalı?

Hocam Chrome yapmasını biliyorum Technopat Sosyal nasıl yapılır?

Technopat'te en aşağı kaydırın ve işaretlediğim şeye tıklayın.

1626181019698.png

Karanlık stili seçin.

1626181050025.png

Özellikle internet tarayıcısı ve önemli olan programlar için soruyorum. Önerilerinizi bekliyorum, yardımcı olabilir misiniz?
İnterneti bilinçli kullanmayı öğren, 2 GB RAM'e antivirüs kurmak pek iyi olmaz. Tarayıcı olarak Chrome, Edge, Firefox kurabilirsin.
...Microsoft desteği sona erdiği için...
Ya bak kardeşim, Microsoft Windows 10'a geçelim diye sıktığı palavralar. Desteğin sona ermesi birşeyi çağrıştırmıyor. Birkaç sene sonra programların, oyunların bir çoğu desteklemeyecek sadece. Şu an bir problem yok. Güvenlik sorunu hele hiç yok. İçin rahat olsun.

İnterneti bilinçli kullanmayı öğren, 2 GB RAM'e antivirüs kurmak pek iyi olmaz. Tarayıcı olarak Chrome, Edge, Firefox kurabilirsin.

Ya bak kardeşim, Microsoft Windows 10'a geçelim diye sıktığı palavralar. Desteğin sona ermesi birşeyi çağrıştırmıyor. Birkaç sene sonra programların, oyunların bir çoğu desteklemeyecek sadece. Şu an bir problem yok. Güvenlik sorunu hele hiç yok. İçin rahat olsun.
Adamsın kardeşim. Çok teşekkür ederim. :D
Cevap yazan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. :)

Ya bak kardeşim, Microsoft Windows 10'a geçelim diye sıktığı palavralar. Desteğin sona ermesi bir şeyi çağrıştırmıyor. Birkaç sene sonra programların, oyunların birçoğu desteklemeyecek sadece. Şu an bir problem yok. Güvenlik sorunu hele hiç yok. İçin rahat olsun.

Hocam adamlar yeni sürümlere göre plan yapmak istiyor. Ama desteğin sona ermesi çok şey çağrıştırıyor yani artık çok önemli ve acil durumlar dışında güncelleme almayacaksınız, uygulamalar ve sürücüler desteği kesilecek, güvenlik açıkları kapanmayacak. Ve güvenlik sorunu Windows 7 de var şu an hele anti virüsün yoksa geçmiş olsun. Eski Defender rezalet.

Hocam adamlar yeni sürümlere göre plan yapmak istiyor. Ama desteğin sona ermesi çok şey çağrıştırıyor yani artık çok önemli ve acil durumlar dışında güncelleme almayacaksınız, uygulamalar ve sürücüler desteği kesilecek, güvenlik açıkları kapanmayacak. Ve güvenlik sorunu Windows 7 de var şu an hele anti virüsün yoksa geçmiş olsun. Eski Defender rezalet.

Siz de haklısınız ama bilgisayarımın donanımına ancak bu sistem sağlıklı şekilde çalışıyor. Başka çarem yok.

...güvenlik açıkları kapanmayacak...
Yok öyle birşey, 2014'ten 2020'ye kadar XP kullandım; hiçbir virüsle karşılaşmadım ve verilerim hacılanmadı hele de antivirüs olarak 360 kullanıyordum, düşün. O güvenlik açıklarını Kaspersky gibi kaliteli antivirüsler ve güvenlik duvarları kapatabilir. Windows 7, çoğu programlar desteği kaldırdı mı eskiyecek. Şu an çoğu program destekliyor, Edge Tarayıcısı bile.

Siz de haklısınız ama bilgisayarımın donanımına ancak bu sistem sağlıklı şekilde çalışıyor. Başka çarem yok.

Hocam siz ne istiyorsanız kullanın. Belki 8.1 de deneyebilirsiniz veya Linux deneyebilirsiniz.
Yok öyle bir şey, 2014'ten 2020'ye kadar XP kullandım; hiçbir virüsle karşılaşmadım ve verilerim hacılanmadı hele de anti virüs olarak 360 kullanıyordum, düşün. O güvenlik açıklarını Kaspersky gibi kaliteli anti virüsler ve güvenlik duvarları kapatabilir. Windows 7, çoğu programlar desteği kaldırdı mı eskiyecek. Şu an çoğu program destekliyor, Edge Tarayıcısı bile.

Hocam açığı anti virüs kapatamaz anti virüs sadece bulaşan virüsü yok etmeye çalışır ama eğer virüs güçlüyse veya anti virüs güçsüzse virüs bulaşabilir. Yani şöyle düşünün Windows 7 bir ev ve bazı yerlerindeki duvarlar eskidiği için yıkılmaya başlıyor, evin içinde de bir güvenlik var o güvenliğe sen şu duvarları tamir et diyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı