Windows 7 Ultimate sisteme neler kurulmalı?

Arkadaşlar Windows 7 Ultimate sistem güncelleştirmelerini yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

1626364316857.png

Evet güncelleme almak mümkün değil hepsini Microsoft catagoryden teker teker indirmeniz lazım ama bir şekilde almanın yolu var internetten bakacağım.

Hayır, güncellemeleri denetleyebilirsiniz hatta eski güncellemeleri de yükleyebilirsiniz, aynı sorun bende de vardı ilk kurduğum zamanlar birkaç yöntem denedim, internetten biraz araştırdım, birkaç güncellemeyi categoryden kurdum, bir şeyler yaptım şu an Update sorunsuz bende.

Eki Görüntüle 1108508

Hayır, güncellemeleri denetleyebilirsiniz hatta eski güncellemeleri de yükleyebilirsiniz, aynı sorun bende de vardı ilk kurduğum zamanlar birkaç yöntem denedim, internetten biraz araştırdım, birkaç güncellemeyi categoryden kurdum, bir şeyler yaptım şu an Update sorunsuz bende.

Hocam nasıl yaptınız bende yapacağım.

Haaa ceza yemişsiniz hocam bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu deneyin.

Arkadaşlar Winows 7 Ultimate sistem güncelleştirmelerini yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
32 Bit
64 Bit
Bu dosyayı indirip kurduğunuzda 80072EFE hatası çözülecektir. (Tıklayınca inmiyorsa bağlantıyı kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın.) Yüklemeniz gereken programlara gelirsek:
WinRAR
K-Lite Codec Pack Mega (Video izlemek için)
ACDSee (Fotoğraf görüntülemek için)
AIMP (Müzik dinlemek için)
DAEMON Tools Lite
Anti-virüs (Webroot öneririm, çok hafiftir.)
Runtimes (DirectX, Java, Redist Packs)

Haaa ceza yemişsiniz hocam bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu deneyin.

denedim hocam, olmadı.
32 Bit
64 Bit
Bu dosyayı indirip kurduğunuzda 80072EFE hatası çözülecektir. (Tıklayınca inmiyorsa bağlantıyı kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın.) Yüklemeniz gereken programlara gelirsek:
WinRAR
K-Lite Codec Pack Mega (Video izlemek için)
ACDSee (Fotoğraf görüntülemek için)
AIMP (Müzik dinlemek için)
DAEMON Tools Lite
Anti-virüs (Webroot öneririm, çok hafiftir.)
Runtimes (DirectX, Java, Redist Packs)
Baştan oldu sandım ama sistem yeniden başlayınca olmadı. Hala güncelleme yapılamıyor.
Yinede teşekkür ederim arkadaşlar.
Eki Görüntüle 1108508

Sizin yönteminizi de denemek istiyorum. Umarım en kısa zamanda cezanız biter. :)

Son düzenleme:
Denedim hocam, olmadı.

Baştan oldu sandım ama sistem yeniden başlayınca olmadı. Hala güncelleme yapılamıyor.
Yinede teşekkür ederim arkadaşlar.

Sizin yönteminizi de denemek istiyorum. Umarım en kısa zamanda cezanız biter. :)

Cezam bitti ama ben tek bir yöntem denemedim, bir sürü yöntem denedim. Ben biraz araştırayım mantıklı gelenleri paylaşırım.
Sorunun devam etmesi durumunda; BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.
2.adım

Komut istemini (cmd ) yönetici olarak çalıştır ve aşağıdaki komutları birlikte tek seferde cmd ekranına kopyala yapıştırın.

net stop wuauserv

net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver
pause

6.adım

Windows Update bileşenlerini nasıl sıfırlarım? Görüntü Makalesindeki çözüm önerilerini uygulayın.
#2 Yöntem

Windows Update
aracısını güncellemeyi deneyin. Windows Update aracısı eski olduğu için güncelleme almıyor olabilirsiniz.

Bunun için buradaki bağlantıya girerek işletim sisteminize uygun indirmeyi yapabilirsiniz.
3. Yöntem

Windows 7
(KB3102810) Güncelleştirmesini yükleyin. Bu manuel yükleme işlemi güncellemeler ile ilgili sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Manuel yüklemeyi yaptıktan sonra güncelleştirme işlemini tekrar başlatın. Sorununuz çözülecektir.
Buradan service pack 1 yamasını indirelim Microsoft Update Catalog.
Bu güncellemeyi indirin.

Son düzenleme:
Cezam bitti ama ben tek bir yöntem denemedim, bir sürü yöntem denedim. Ben biraz araştırayım mantıklı gelenleri paylaşırım.
Sorunun devam etmesi durumunda; BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.
2.adım

Komut istemini (CMD ) yönetici olarak çalıştır ve aşağıdaki komutları birlikte tek seferde CMD ekranına kopyala yapıştırın.

net stop wuauserv

Net stop CryptSvc
Net stop bits
Net stop msiserver
Ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
Ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old
Net start wuauserv
Net start CryptSvc
Net start bits
Net start msiserver
Pause

6.adım

Windows Update bileşenlerini nasıl sıfırlarım? Görüntü Makalesindeki çözüm önerilerini uygulayın.
#2 Yöntem

Windows Update
aracısını güncellemeyi deneyin. Windows Update aracısı eski olduğu için güncelleme almıyor olabilirsiniz.

Bunun için buradaki bağlantıya girerek işletim sisteminize uygun indirmeyi yapabilirsiniz.
3. Yöntem

Windows 7
(KB3102810) Güncelleştirmesini yükleyin. Bu manuel yükleme işlemi güncellemeler ile ilgili sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Manuel yüklemeyi yaptıktan sonra güncelleştirme işlemini tekrar başlatın. Sorununuz çözülecektir.
Buradan service pack 1 yamasını indirelim Microsoft Update Catalog.
Bu güncellemeyi indirin.

Çok teşekkür ederim. Askere gideceğim için dönemedim. Elinize sağlık, deneyeceğim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı