Arkadaşlar bilgisayarda Windows 7 kuracağım ama BIOS ekranında USB 1. Sıraya alınca bu yazıyla karşılaşıyorum, yardımcı olur musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Onu nereden yapacağım çok detaylı bilmiyorum.Başlangıç tipini (Boot Mode) , Legacy+UEFI olarak ayarlayın.
Yeni bilgisayara Windows 7 kurduğunuz için bu hatayı alıyorsunuz.Arkadaşlar bilgisayarda Windows 7 kuracağım ama BIOS ekranında USB 1. Sıraya alıncaEki Görüntüle 390324
Bu yazıyla karşılaşıyorum yardımcı olur musunuz ?
Eki Görüntüle 390325
2700x işlemci ile 98 kullanılan bir video vardı, bir şekilde yüklenir.Yeni bilgisayara Windows 7 kurduğunuz için bu hatayı alıyorsunuz.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal
Kurulurda ne mantığı var? Sistemin eski olur Windows 7 kurarsın ona birşey diyemem.2700x işlemci ile 98 kullanılan bir video vardı, bir şekilde yüklenir.
Kullandığın donanımlar uyumlu değildir kurarsın.Ben sırf meraktan kurdum.Kurulurda ne mantığı var? Sistemin eski olur Windows 7 kurarsın ona birşey diyemem.
Adamın sistemi yeni hocam zaten. Eski donanımı varsa bir zahmet değiştirsin. Yeni sisteme 7 kurmak saçmalık.Kullandığın donanımlar uyumlu değildir kurarsın.Ben sırf meraktan kurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.