Windows 7 USB'siz ve CD'siz format atmak

alfarrow

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2020
Mesajlar
228
Yer
Volgograd, Rusya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 7 kullanıyorum ve format atmak istiyorum, CD'siz USB'siz yazıyordu tıkladım Windows 7 ISO indirdi ardından ben de indirdim kuracaktım fakat aklıma bir soru takıldı. O soruyu sizlere sormak istedim, hiç Windows 7 USB'siz CD'siz format atan var mı ve nasıl atarım? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ üzerinden format atma var. Aşağıdaki videodan yararlanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
USB ile atılan format en sağlıklısıdır. USB kullanmadan atılan formatı doğru bulmuyorum.

Bir bilgisayarcıdan USB alın içine Rufus programı ile Windows 7'nin ISO dosyasını yazdırın ardından da bilgisayarın boot menüsünden USB'yi boot edip formatınızı atın.
 
USB ile atılan format en sağlıklısıdır. USB kullanmadan atılan formatı doğru bulmuyorum.

Bir bilgisayarcıdan USB alın içine Rufus programı ile Windows 7'nin ISO dosyasını yazdırın ardından da bilgisayarın Boot menüsünden USB'yi Boot edip formatınızı atın.

Bakarak yapabileceğim video var mı?
 
İndirdiğin ISO'yu aç Windows gezgini ile bir klasör açılcaktır için de setup olan setupu açıp kurabilirsin ben öyle yapmıştım yaklaşık 2 ay önce ve ben kablosuz bağlandığım için hiçbir sürücüyü kurmamıştı USB dahil flash takıyorum algılamıyordu ben de D diskine internet Wi-Fi sürücüsünü atmıştım sonra C diskine format atmıştım Wi-Fi sürücüsünü öyle kurmuştum sistemin çok eski değilse 8.1 Single Language kurmanı kesinlikle öneririm.
 

Geri
Yukarı