Windows 7 ve eski sürümlerin kullanım sırları

Veya mavi ekran çıkınca normal olarak devam mı ediyordun? Güvenli mod mu açıyordun?

Tamamen neye çıktığına bağlı SP2'de öyle sorun yoktu şuana kadar mavi ekran hatası almadım donanımsal bozukluklarım yoktu bir işletim sistemi sırf desteği kesildi diye pat diye mavi ekran vermez XP'de Vista da sağlam çalıştı uzun süreler ağ diski çalıştıran PC'lerde yüklü idiler.

Ben sanal makinede şu an tüm Windows sürümlerini kullanıyorum. 7'ye kadar hepsini sanal makineye kurdum. Sanal makine de genellikle deney amaçlı veya da nostalji amaçlı kullanıyorum hepsini. Veya'da denemeye çekindiğim bir programı sanal makinede deniyorum.

Ben sanal makinede şu an tüm Windows sürümlerini kullanıyorum. 7'ye kadar hepsini sanal makineye kurdum. Sanal makine de genellikle deney amaçlı veya da nostalji amaçlı kullanıyorum hepsini. Veya'da denemeye çekindiğim bir programı sanal makinede deniyorum.
@eren ersagun kavak Hatta bize çok güzel bloglar hazırlıyor bu adam okumanı tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı