Windows 7 vs Win 10

Can555

Centipat
Eski bir sisteme sahibim. Windows 7'den 10'a mı geçmeliyim oyunlarda performanslı olsun diye?

Donanım:
ASUS P5G41T-M LX
AMD Radeon R7 240
6 GB DDR3 1333 MHz RAM
Intel Dual Core 2 Duo E8400

Windows 10 daha stabil, güncel bir işletim sistemi. Sisteminiz Windows 10 kaldırabilecek düzeyde, SSD kullanıyor musunuz?

Her zaman en güncel sürümü kullanmak daha iyidir. Gözle görülür 40-50 fps lik bir artış olacağını düşünmüyorum ama daima stabilite ve yazılım desteği için güncel sürüm kullanılmalıdır.

Her zaman en güncel sürümü kullanmak daha iyidir. Gözle görülür 40-50 FPS'lik bir artış olacağını düşünmüyorum ama daima stabilite ve yazılım desteği için güncel sürüm kullanılmalıdır.

Galiba ekran kartı driverimda desteklemiyor sürekli hata verip duruyor yüklerken AMD denetim masası gelmiyor Windows 7 olduğu için olabilir mi?

Konu ile ilgili kesin bilgim yok. AMD bileşenlerin sürücüleri bazen böyle sorunlar karşımıza çıkarabiliyor ne yazık ki. Windows sürümünüzü Windows 10' a yükseltip denemekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı