Windows 7 vs Windows 10 1607

Geçtikten sonra aradığınız şeyleri yerinde bulamama, ot püsür saçma sapan bloatware şeylerle uğraşma, zırt pırt güncelleme, her güncellemede yeni bug gibi zırvalarla uğraşırım diyorsanız geçin.

Yeni Adobe programları sadece Windows 10 destekliyor. Bu yüzden zorunluluktan Windows 10 kullanıyorum. Onun harici diğer SSD'de hala W7 kurulu. Tasarım harici bir işim olmadıkça W7'den devam ediyorum.

Windows 10 kadar mide bulandırıcı başka bir şey tanımadım ömrümde. Tabii bunlar kişisel zevkler. W7 ile mutluysanız hiç macera aramayın. 9 kere geçmeyi denedim, 10. seferde mecburiyetten yeni SSD alıp yükledim. Kendim modifiye ettiğim bir versiyon kullanıyorum. Gereksiz her şey kaldırılmış vaziyette. Defender'ı bile kökten sildim.

Windows 10 tam olaran ne biliyor musun hocam, hani bir arkadaşın gelir, bilgisayarına geçer. Kalk kardeşim işim var dersin, kanka 2 dakikaya kalkıyorum der. Ama 2 dakika hiç bitmez. Hah işte Windows 10 tam olarak o arkadaş. PC'yi siz kullanmıyorsunuz, o hıyar sizle beraber kullanıyor.

Hocam bende takıntı var Windows 7'den gayet memnunum ama Windows 10 daha güncel olduğu için geçmem gerekiyormuş gibi geldi.
 
ReviOS Linux olmuyor mesajımı okuduysanız anlardınız modlu Windows 10 oluyor yazmışım oraya açık açık.
Yani Windows 10'un optimize edilip gereksiz hizmetlerin ve güncellemelerin kapatıldığı bir şey.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı