Windows 7 X64 ağ bağdaştırıcısı kod 28 hatası

Yusuf Losep

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 7'ye geçirdim ağ bağdaştırıcısında driver sorunu oldu.

Ethernet sorununu kendim hallettim diğer iki uyarı için yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20220729_131921_732.jpg
    IMG_20220729_131921_732.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20220729_131939_605.jpg
    IMG_20220729_131939_605.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 7'ye geçirdim ağ bağdaştırıcısında driver sorunu oldu.

Ethernet sorununu kendim hallettim diğer iki uyarı için yardımcı olur musunuz?

Şu konıda yardımcı olabilir hocam malum Windows 7'nin artık bir desteği yok yeni nesil donanımlar sorun çıkarabilir.

Otomatik driver güncelleyici programlar var onlarla güncelleyip sorunu çözebilirsiniz.

Windows 7 de sorun çıkarabilir hocam.

Şu konıda yardımcı olabilir hocam malum Windows 7'nin artık bir desteği yok yeni nesil donanımlar sorun çıkarabilir.

Windows 7 de sorun çıkarabilir hocam.

Hocam bana uygulamaysa uygulama, driversa driver linki atabilir misiniz ben anlamıyorum çok öyle şeylerden.

Hocam bana uygulamaysa uygulama, driversa driver linki atabilir misiniz ben anlamıyorum çok öyle şeylerden.

Driver linki için Windows'un görmediği ağ bağdaştırıcısının marka ve modeline ihtiyacımız var hocam.

Sistem hakkında daha fazla bilgi almak için de CMD terminaline.

Kod:
Systeminfo

Komutunu yazabilirsiniz.

Driver linki için Windows'un görmediği ağ bağdaştırıcısının marka ve modeline ihtiyacımız var hocam.

Hocam ben ağ bağdaştırıcısı için anakartımın modelini googlea sonunda driver indir olarak yazdım. Ve beni kendi anakartımın drvier sitesine attı orada lan diye driver vardı Ethernet'le alakalı olduğunu bilip indirdim internet geldi şu an. Tekrar aynı yere gidip SS atayım diğer sorunlar hangisiyle alakalıysa söylerseniz iyi olur.

1659091858942.png

Hocam burdakilerden hangisi benim sorunumla alakalı driver

Hocam ben ağ bağdaştırıcısı için anakartımın modelini googlea sonunda driver indir olarak yazdım. Ve beni kendi anakartımın drvier sitesine attı orada lan diye driver vardı Ethernet'le alakalı olduğunu bilip indirdim internet geldi şu an. Tekrar aynı yere gidip SS atayım diğer sorunlar hangisiyle alakalıysa söylerseniz iyi olur.

Eki Görüntüle 1467502

Hocam buradakilerden hangisi benim sorunumla alakalı driver.

Sadece Ethernet sorununuz varsa lan olmalı ama Wi-Fi kartınız varsa onun kendi sürücüsünü bulmalısınız, ses sorununuz varsa sound olmalı,

Çalışmayan şeyleri yazabilir misiniz?

Sadece Ethernet sorununuz varsa lan olmalı ama Wi-Fi kartınız varsa onun kendi sürücüsünü bulmalısınız, ses sorununuz varsa sound olmalı,

Çalışmayan şeyleri yazabilir misiniz?

Sm bus denetleyicisi kişisel Intel Core bilgisayarlar içerisindeki çip yolu ile bilgisayarın düşük hız ve yavaşlamasını gören ve arasındaki bağlantıyı gösteren bir sistemdir. Kişisel bilgisayarların yavaşlaması veya anakartın ısınması sebebiyle sm bus hatası vermektedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı