Çözüldü Windows 7'de çoğu uygulama açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Heunzey

Kilopat
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
250 GB TR 200 SSD
Arkadaşlar daha önce de konusunu açtım, şimdi ben Windows 7 Home Premium kurdum ama Discord gibi programlar yüklenmiyor kulakliğimin driveri yüklemiyor bazen de okumuyor hatta kulaklık çalışır olmasi gerekirken gene kullanamıyorum. Bazi internetteki sitelere giremiyorum beyaz ekranda kalıyor ya da hata veriyor.
@Aqely arkadaşım yardımcı olabileceğini söylemiştin yardim edebilir misin?
Bir de herhangi bir siyah tema falan var mi? Gözlerim yoruluyor sürekli beyaza bakarken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kendim kullansam iyi ama evde PC'den anlamayan bir kardeşim var yanlış bir şey yapar bir daha uğraşırım filan.
O yüzden Windows sürümlerinden biri daha iyi olur diye düşünüyorum sadece uygun sürümü bulup ona gore sistemi düzeltmek lazim.
Da 7 de kulaklığın driveri bile yüklenmiyor o yüzden ya 8.1sl ya da ya da 10 lite 10 lite kurarken kendisi driveri kurar mi wifi nin ?

Hocam şu an bilgisayardan mı yazıyorsunuz?

Sadece WLAN driverını yedekleyip format atarsınız.
Daha sonra Driver Identifier adlı programı indirirsiniz o otomatik tüm driverların indirme linkini buluyor. (Driver Booster'la hiç alakası olmayan bir program.)

Sadece WLAN driverını yedekleyip format atarsınız.
Daha sonra Driver Identifier adlı programı indirirsiniz o otomatik tüm driverların indirme linkini buluyor. (Driver Booster'la hiç alakası olmayan bir program.)

Laptopun sitesine girdiğimde 8.1 64 vit seçiyorum sadece liveuptade diye bir şey gözüküyor 7 de filan var WLAN vs.

Bilgisayarı açın, aygıt yöneticisine girin, ağ bağdaştırıcılarından WLAN adaptörünüze (genelde isminde Realtek olur ve ismi uzundur) çift tıklayın, üst taraftan ayrıntıları seçin, oradan donanım kimliğini seçin en üsttekine sağ tıklayın, kopyala deyip buraya atın.

Saat 7 gibi atayim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…