Çözüldü Windows 7'den 10'a Yükseltme "Bu bilgisayar Windows 10'u çalıştıramaz" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Premation

Decapat
dasdsad.png

Microsoft'un sayfasından indirdiğim Windows 10-64 bit'lik (2018 September Update) ISO dosyasını çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum. Aslında bilgisayarımın Windows 10'u yürütebilecek özelliklerde olduğunu okudum ve ağ bağdaştırıcım da güncel durumda ancak bu sorunu veriyor. Düzeltilebilir mi? yardımcı olursanız sevinirim. (Aşağıda kullandığım bilgisayar ile ilgili bilgeleri verdim.)

System Manufacturer: Hewlett-Packard
System Model: HP Pavilion dv6 Notebook PC
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3894MB RAM
Page File: 2260MB used, 5524MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
Card name: ATI Mobility Radeon HD 5650

İkisiyle de denedim ama zaten internetle ilgili değil olay, değil mi? Sonuçta .exe dosaysını çalıştırıyor. İnternetten yapılan bir işlem yok.
Bu arada ISO dosyasını yeniden indirip USB belleğe kurup formatladım. Pc yi başlatırken siyah ekranda kaldı.

Teşekkürler hocam ama sorunu çözdüm, büyük olasılıkla ilk indirdiğim dosya eksikti sonraki yazdığım hatanın nedeni de flashı bilgisayara takılı unutmamdan kaynaklanmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı