Mikatokushi Luna
Hectopat
Mikiokataku hocam şöyle gösteriyim bu mu?
Eki Görüntüle 795151
Evet onayla dedikten sonra 32 Bit ya da 64 seçince indirme başlicaktır.
Mikiokataku hocam şöyle gösteriyim bu mu?
Eki Görüntüle 795151
Evet onayla dedikten sonra 32 Bit ya da 64 seçince indirme başlicaktır.
Mikokatakukoushi hocam driverler içinde yüklü olarak gelecek mi yoksa kendimmi kurmaliyim bu işte biraz zorlanabilirim.
Mikokatakukoushi hocam driverler içinde yüklü olarak gelecek mi yoksa kendimmi kurmaliyim bu işte biraz zorlanabilirim.
Yüklü olarak gelmez ben mesela 8.1 formatından sonra Windows Update'leri yapıyorum 178 küsur güncelleme yapıyor her şeyi otomatik yüklüyor ben sorun yaşamadım henüz sorun yaşarsanız elle kurmanız gerekicektir.
Sadece ekran kartı driverını kendiniz kurmanız gerecek öncelik açısından. Daha sonra kurulmamış sürücü var ise donanım kimlikleri ile aratarak bulabilirsiniz.
Hocalarım ben sistemimi söylesem siz bana drivlerleri verseniz olur mu network driveri falan.
Sistemim.
HP.
4 GB RAM.
Intel HD Graphics 64MB Pegatron corparation.
Intel Pentium G645T 2.50 GHz çift çekirdek.
Driverları bunlarla bulamayız. Zaten genelde birkaç tane kurulmamış oluyor. Onları da sürücüyü güncelleştir diyerek kurabilirsiniz.
Windows update otomatik olarak yapıyor zaten hepsini sen tek ekran kartını yapacaksın. Intel® Driver & Support AssistantHocam bu şekilde bulabilirsiniz bence Win 7'den yapmiştim driverleri sistemi yazarak ama Win 8.1'e nasil yapacağimi bilmiyorum yollarsaniz gerçekten sevinirim.
Windows Update otomatik olarak yapıyor zaten hepsini sen tek ekran kartını yapacaksın. Intel® Driver & Support Assistant
Evet.Attığınız linki indirmem yetecek midir hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.