Windows 7'den Windows 10'a Geçilir Mi?

Aimerlapaix

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, sistemime birkaç gün önce birtakım güncellemeler yaptım. Eskiden HDD ve 4 GB RAM'li olarak kullanıyordum bilgisayarımı fakat şuan SSD aldım ve 8 GB RAM'e çıkarttım. Bilgisayarı eskiden Windows 7 olarak kullanıyordum Windows 10 zorlar diye fakat şuan Windows 10'a geçirirsem bu bilgisayarı ( Windows 10'u SSD'ye kuracağım. ) Daha fazla performans almam mümkün müdür?

Merhabalar, sistemime birkaç gün önce birtakım güncellemeler yaptım. Eskiden HDD ve 4 GB RAM'li olarak kullanıyordum bilgisayarımı fakat şuan SSD aldım ve 8 GB RAM'e çıkarttım. Bilgisayarı eskiden Windows 7 olarak kullanıyordum Windows 10 zorlar diye fakat şuan Windows 10'a geçirirsem bu bilgisayarı ( Windows 10'u SSD'ye kuracağım. ) Daha fazla performans almam mümkün müdür?

Windows 10 Sistem Gereksinimleri:

• İşlemci: 1 GHz yada daha hızlı PAE, NX ve SSE2 destekli bir işlemci.
  • Ram: 32Bit için 1 GB, 64-bit için 2 GB.
  • Depolama Alanı: 32-bit için 16 GB, 64-bit için 20 GB.
  • Ekran Kartı: Microsoft DirectX 9 desteğine sahip bir ekran kartı.
Kaynak (Technopat).

Sistem Gereksinimleri size uyuyor ise yükleyebilirsiniz. Performans artışı sağlar. Oyunlarda performans artışı olduğu zaten biliniyor. Ama kesin bir artış almanız sisteminize bağlıdır.
USB üzerinden kurulum yapmayı düşünüyorum da 4 GB bellek yeterli olur mu?

En az 8GB diye biliyorum.

Windows 10 Sistem Gereksinimleri:

• İşlemci: 1 GHz yada daha hızlı PAE, NX ve SSE2 destekli bir işlemci.
  • Ram: 32Bit için 1 GB, 64-bit için 2 GB.
  • Depolama Alanı: 32-bit için 16 GB, 64-bit için 20 GB.
  • Ekran Kartı: Microsoft DirectX 9 desteğine sahip bir ekran kartı.
Kaynak (Technopat).

Sistem Gereksinimleri size uyuyor ise yükleyebilirsiniz. Performans artışı sağlar. Oyunlarda performans artışı olduğu zaten biliniyor. Ama kesin bir artış almanız sisteminize bağlıdır.

En az 8GB diye biliyorum.

4 GB yeterli oluyormuş, teşekkürler.

UEFI USB bellek hazırlamak ve daha sonra UEFI kurulum yapabilmek için ihtiyacımız olan şeyler şu şekilde:

• 4 GB veya üstü kapasitede bir USB bellek
  • Rufus yazılımı
  • Windows 10 ISO dosyası. En güncel sürümü burada bulabilirsiniz.
  • UEFI destekli bir PC

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı