Çözüldü Windows 7'den Windows 10'a Geçiş Sonrası Sistemde Kasma Olur Mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Windows 7 olarak kullandığım bilgisayarımı yaklaşık 1 hafta önce Windows 10'a çevirdim ve Windows 10 Pro olarak kullanıyorum. Şu an bilgisayarımı rahat şekilde Windows 10 Pro ile kasmadan kullanabiliyorum. Birkaç ay sonra bilgisayarda kasmalar olur mu? Şuana kadar hiç olmadı belirtiyim.

Çözüm
Hayır olmaz. Aksine performansın artar.

Windows'u ne kadar fazla kullanırsan o kadar performansın artar. Kullandıkça alışır, senin alışkanlıklarını anlar. Superfetch ve Prefetch özellikleri böyle çalışıyor zaten. Bunlar ne dersen, uzun hikaye. Kısacası performansını arttıran Windows XP'den beri olan Windows özellikleri.

Sistemin nedir?

Windows 10 kullanıyorsun. Gereksiz hizmetleri ve uygulamaları kaldırmanı öneririm. Sistemin ferahlar.

HDD kullanıyorsan SSD eklemelisin. Ben HDD ile Windows 10 Pro 2004 kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım ama gerçekten HDD hantallaştırıyor.
Sistemim pek iyi sanılmaz ama çöp makineside değil şuana kadar kasma olmadı (sistem özelliklerimi vermeye utanıyorum)
Niye utanıyorsun?

Utanmana gerek yok :)

Burada seninle dalga geçecek terbiyesiz insanlar yok. Aksine çözüm odaklı yaklaşırız burada.

Herkesin süper güçlü sistemlere parası yok. Ben bile G41M-VS3 anakart ve Q6600 kullanıyorum. Ekran kartım G100. Ekran kartım 12 yaşında, keza işlemcimde...

Tamam o zaman bildiğim kadarıyla yazıyorum.

İşlemci: AMD atlhon(tm) II X2 260 Processor 2.20GHz.

RAM: 4 GB.

64 Bit.

Ekran kartı: AMD Radeon HD 6670.
Benim sistemimden daha iyi bir sistemin var, utanmana hiç gerek yok.

Sistemine Windows 10 iyi gider.

HD 6670 hala güzel GPU. Utanmana hiç ama hiç gerek yok :)

Sorun yaşamazsınız fakat keşke Windows 10 Single Language 64 Bit kursaydınız daha verim alırdınız. Neyse bir sonraki formata dediğim sürümü yüklersin. Ayrıca burada çok daha eski sistemler gördüm. Sisteminiz yeterli emin olun.

Sorun yaşamazsınız fakat keşke Windows 10 Single Language 64 Bit kursaydınız daha verim alırdınız. Neyse bir sonraki formata dediğim sürümü yüklersin. Ayrıca burada çok daha eski sistemler gördüm. Sisteminiz yeterli emin olun.
Single Language, Home falan kurması gıdım performans sağlamaz.

Aksine güzel özellikleri kaybeder.

Pro iyi. Kalsın.

Single Language, Home falan kurması gıdım performans sağlamaz.

Aksine güzel özellikleri kaybeder.

Pro iyi. Kalsın.

Pro sürümde kullanacağını sanmadığım özellikler var. O yönden söylemiştim. Yoksa Pro tabii ki daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı