Windows 7'den Windows 10'a yükseltme

  • Konuyu başlatan grkn14
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 15.382

grkn14

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2018
Mesajlar
760
Çözümler
5
Yer
WORLD
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Media Creation Tool indirdim, yükselte tıklarsam Windows 10 kurulur mu dosyalarım ve programlarım silinmeden yoksa ISO dosyası mı oluşturmam gerekiyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ISO indirmenize gerek yok. Dosyaları tut seçeneği ile yükseltebilirsiniz.
 
Dosyalarınızın silinmesini kendini seçiyorsunuz ama tavsiyem eğer çok değerli bir dosyanız varsa başka bir DİSK’e yedekleyip temiz kurulum yapmanız.
 
Yedek diskin varsa dosyalarını oraya yedekle. Yoksa diskinde boş yer varsa diskini bölümlendirip dosyalarını oraya yedekle. Daha sonra temiz kurulum yap. Yükseltme yapınca sıkıntılar çıkabiliyor.
 
Teşekkürler herkese.ISO dosyasını oluşturdum usb flash belleğe boot olarak yazdırdım dosyalarımı D: sürücüsüne attım C: sürücüsüne temiz kurulum yapacağım.Kurduktan sonra deneme süresi kaç gün oluyor ve lisans kodu verebilirmisiniz
 
Lisans kodu veremezler muhtemelen satın alman gerekiyor yada crack yapman gerekiyor.
 
30 gün boyunca deneme süresi veriliyor diye biliyorum. Fakat süre içinde de bazı özellikler Windows etkinleştirilmediği sürece devre dışı olacaktır. İnternetten uygun bir fiyata lisans satın alabilirsiniz. Genelde 20-50 TL arası değişiyor Windows 10 lisanslarının fiyatları.
 

Şimdi ben deneme sürümünü mü kullanıyorum yoksa lisanslı mı ? Etkinleştirildi yazıyor sistem ayarlarında
 

Dosya Ekleri

  • asd.png
    111,8 KB · Görüntüleme: 351
Windows etkinleştirilmiş görünüyor. Microsoft hesabınızla giriş yaptıysanız otomatik olarak etkinleştirilmiş olabilir. Aynı hesapla daha önce etkinleştirme yaptıysanız olması gereken de buydu zaten Yapmanız gereken bir şey yok anlaşılan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…