Windows 7'ye Discord nasıl indirilir?

Hocam bir tane uygulama vardı uygulama uyumluluk sürümünü Windows 10 veya 11'e alıp açabiliyordunuz şu an adını unuttum.

Discord Canary ve diğer forklarını dene.
Tekrar aynı hatayı verdi.
Windows 10 LTSB 2015.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Hocam ben W10 Home 21H2 kullanıyorum, baya bi sürüm değiştim ve bana kalırsa en stabili en güzeli bu. Dosyalarınız silinmeden indirebilir misiniz o kısıma tam hakim değilim, ben her indirişimde herşeyi sile sile denemiştim. İnternette illa ki dosyalar yedeklenerek indirme mevzusu vardır. Bir bakın bulamazsanız ben size yardımcı olacağım.
Tamamdır dostum, çok teşekkür ederim. Bakacağım.
Hocam bir tane uygulama vardı uygulama uyumluluk sürümünü Windows 10 veya 11'e alıp açabiliyordunuz şu an adını unuttum.
Bulursanız çok iyi olur, beklemedeyim.

Tekrar aynı hatayı verdi.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Tamamdır dostum, çok teşekkür ederim. Bakacağım.

Bulursanız çok iyi olur, beklemedeyim.

Sisteminizin kötü olduğunu düşünüyorum bu sebeple Windows 10 LTSB 2015 kullanırsanız hem Windows 10 desteğine sahip olursunuz hem de gayet hafif olur. Biraz daha araştırabilirsiniz LTSB 2015'in ne olduğunu

Sisteminizin kötü olduğunu düşünüyorum bu sebeple Windows 10 LTSB 2015 kullanırsanız hem Windows 10 desteğine sahip olursunuz hem de gayet hafif olur. Biraz daha araştırabilirsiniz LTSB 2015'in ne olduğunu
Evet, sistemim gerçekten çok kötü. Tekrardan teşekkürler, araştırıp bakacağım dostum.
Ripcord çalışır belki W7'de, deneyin.
İndirdim fakat hesabımın tokenini istiyor. Hesabım çalınır mı?

Laptop'uma kurmuştum. Discord'un aşırı lightweight versiyonu olduğu için TS3'e benzetebilirsin; ama işlevsel olarak bir farklılık olmaması lazım.
Videosunu şimdi izledim. Gerçekten de söylediğiniz gibi TS3'e benziyor. Teşekkürler cevabınız için, bakacağım.

@Paveloyd Vencord isimli bir program daha buldum. Hakkında bilginiz var mıdır?

Videosunu şimdi izledim. Gerçekten de söylediğiniz gibi TS3'e benziyor. Teşekkürler cevabınız için, bakacağım.

@Paveloyd Vencord isimli bir program daha buldum. Hakkında bilginiz var mıdır?
Vencord'u kurabilmek için önce Discord'u kurabilmen lazım, normal Discord'u patchleyerek çalışıyor. Plugin, tema falan ekleyebiliyorsun. Şu an onu kullanıyorum hatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı