Windows 7'ye geçmeli miyim?

Hocam sizin oyun performansınız nasıl? Kaç FPS alıyorsunuz oynadığınız oyunlarda.

Knight Online 32 FPS / Minecraft 25-35 arası / Most Wanted & Underground 25-30 FPS.

Android kurarsam mobil oyunların çoğunu acıyor ama FPS değerlerine bakmadım.

Ama benim işlemcim P9700 p serisinin amirali ve 479&478 soket için en güçlü 3.işlemci ve 2X 4 GB Kingston 1066MHz DDR3 Dual channel RAM var toplam RAM 8. illaki FPS farkımız olabilir.

Benim laptop + 100MHz overclock ediyor kendisinin özelliği.

Asphalt 8 kasmadan oynanıyor mesela ama Asphalt 9 da biraz kasıyor.

Benim bilgisayarın soğutma sistemi diğer Core 2 Duo kullanan laptoplara göre çok daha iyi illaki değerler aynı donanımı kullanan cihazlar arasında fark ettirir diye düşünüyorum.
Hocam sizin oyun performansınız nasıl? Kaç FPS alıyorsunuz oynadığınız oyunlarda.

FPS değerleri biraz daha artsın isterseniz Custom driver verebilirim. Custom driver overclock ederek daha yüksek FPS elde ediyor ve fazladan verdiği voltaj sadece 0.01v

Son düzenleme:
Herkese merhaba. 2009 model bir laptopum var.
Ekran kartı Mobile Intel 4 series Express chipset family.
RAM: 3GB.
İşlemci: Intel T4300 2.10GHz
Şu an Windows 8.1 kullanıyorum. Bilgisayar markasının sitesine girdiğimde (emachines) ekran kartı driveri için en son Windows 7 var ama şu an PC'yi sorunsuz kullanıyorum. Sizce geçmeli miyim?

8.1 kasıyorsa geçebilirsin. :) 7 daha iyi olabilir. (i3 370M işlemcide 8.1 kasıyor 7 daha iyi çalışıyordu.)

8.1 kasıyorsa geçebilirsin. :) 7 daha iyi olabilir. (i3 370M işlemcide 8.1 kasıyor 7 daha iyi çalışıyordu.)

O biraz kuran ve kullanan kişi ile alakası var diyebilirim birçok eski bilgisayar ile 8.1 ve 10 kullandım gerekli ince ayarları yapınca istenilen kıvama geliyor.

Şu an 14 senelik bir laptop ile W8.1 kullanıyorum render alıyorum ufak oyunlar oynuyorum Adobe ürünlerini kullanıyorum bunları yaparken cihazı beklemiyorum.

Knight Online 32 FPS / Minecraft 25-35 arası / Most Wanted & Underground 25-30 FPS.

Android kurarsam mobil oyunların çoğunu acıyor ama FPS değerlerine bakmadım.

Ama benim işlemcim P9700 p serisinin amirali ve 479&478 soket için en güçlü 3.işlemci ve 2X 4 GB Kingston 1066MHz DDR3 Dual channel RAM var toplam RAM 8. illaki FPS farkımız olabilir.

Benim laptop + 100MHz overclock ediyor kendisinin özelliği.

Asphalt 8 kasmadan oynanıyor mesela ama Asphalt 9 da biraz kasıyor.

Benim bilgisayarın soğutma sistemi diğer Core 2 Duo kullanan laptoplara göre çok daha iyi illaki değerler aynı donanımı kullanan cihazlar arasında fark ettirir diye düşünüyorum.

FPS değerleri biraz daha artsın isterseniz Custom driver verebilirim. Custom driver overclock ederek daha yüksek FPS elde ediyor ve fazladan verdiği voltaj sadece 0.01v
Custom driverin herhangi bir zararı var mı hocam siz kullanıyor musunuz?
Çok teşekkür ederim hocam çok sağolun

hocam w7 yazanı da kurmalımıyım w10 olanı kurdum.
Custom driverin herhangi bir zararı var mı hocam siz kullanıyor musunuz?
Pardon hocam ikinci mesaj yanlışlıkla oldu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı