Windows 7'ye nasıl dönüş yapılır?

birazsorumvar

Centipat
Selamlar, uzun zamandır kullanmadığım bir bilgisayarı buldum, en son Windows 7'yi makine. Açtım çalıştırdım Windows 10 görünce şaşırdım, sonra windows.old klasörüne baktım var ama geri getiremedim Windows 7'ye bugünde forumda bir süper moderatör tüm Windows7 ISO'larını vermiş. İndiren deneyen var mı? Çalışıyor mu? Güvenli mi?
Windows7ye geçme sebebim ise şu bilgisayar çok eski, Windows 10'da deli gibi kasıyor. Bende Windows7'ye geri döndürmek istiyorum çünkü bu bilgisayarı kullanacağım. Şimdiden teşekkürler.

O ISO dosyalarını @Enes3078 yükledi. %100 güvenli ve orijinal. Sana tavsiyem Linux kur o bilgisayara.
Eray hocamın da dediği gibi Windows 7'ye artık güvenlik ve performans güncellemeleri gelmiyor. Güvenlik açıkları kapatılamayacak risk altında kalacaksınız yani. Linux iyi olur. Öneri için konu açarsanız en iyisini önerirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı