Windows 8.0 kurulumunda hata

CaniDEV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050, Ryzen 5 7535HS, 512GB SSD, 16GB RAM, Arch Linux
RAM
6 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung HM500JJ 500GB HDD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 420M
İşlemci
Intel i3 1. nesil 2.25GHz
Windows 8.0 ( Bakın 8.1 değil herkes 8.1 sanarak yanıtlar şimdi tedbirimi alayım. ) Kurmak istemiştim ama kurarken "Windows dosyaları kopyalıyor" aşamasında %90'a gelince bir hata veriyor. Yerine şimdilik 8.1 kurdum ve hatayı hatırlamıyorum eğer gerekli ise yanına yeni bölüm oluşturup 8.0'ı oraya kurup hatayı alırım.

Neyse fazla uzatmayalım, çözümü ne olabilir? ( Sanal makineye kurun demeyin sistem zaten yavaş sanal makine aşırı ısıtıyor işlemciyi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.0 ( Bakın 8.1 değil herkes 8.1 sanarak yanıtlar şimdi tedbirimi alayım. ) Kurmak istemiştim ama kurarken "Windows dosyaları kopyalıyor" aşamasında %90'a gelince bir hata veriyor. Yerine şimdilik 8.1 kurdum ve hatayı hatırlamıyorum eğer gerekli ise yanına yeni bölüm oluşturup 8.0'ı oraya kurup hatayı alırım.

Neyse fazla uzatmayalım, çözümü ne olabilir? ( Sanal makineye kurun demeyin sistem zaten yavaş sanal makine aşırı ısıtıyor işlemciyi.)
8.0'ın desteği 8.1 çıkar çıkmaz kesildi diye biliyorum. Ondan olabilir.

Fakat 7'nin, 8.1'in, XP'nin ve Vista'nın da desteği kesildi onlar yükleniyor.
8.0'ın desteği 8.1 çıkar çıkmaz kesildi diye biliyorum. Ondan olabilir.

8.0 buglarla dolu bir sistem. Birçok şey sebep olabilir. Örneğin donanım uyumsuzluğu vs.

O tablet arayüzünü denemeyi çok istemiştim nasip değilmiş demek ki. 8.1'deki arayüz tabletten çok Windows 7 ile 10'un karışımı bir şey.

Eğer çözümünü bulmanıza yardımcı olacaksa hatayı atabilirim. Şu anda zaten 8 ISO'su iniyor.

Bahsettiğiniz işletim sistemleri stabil çalışan uzun süre destek alan sistemler. 8.0 doğru düzgün geliştirilmeden 8.1 güncellemesi aldı. Sebebi bu olabilir en başta.
Vista...

Windows 8 Pro yerine Windows 8 Core ISO'su deneyince hata almadan kurdum. Şu anda bunu Windows 8'den yazıyorum :)

Fakat 7'nin, 8.1'in, XP'nin ve Vista'nın da desteği kesildi onlar yükleniyor.

O tablet arayüzünü denemeyi çok istemiştim nasip değilmiş demek ki. 8.1'deki arayüz tabletten çok Windows 7 ile 10'un karışımı bir şey.
Windows 8.0 da aynı. Hatta daha kullanışsız versiyonu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı