Windows 8.1 %100 Disk kullanımı

• Konuyu başlatan MY49
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 15.910
Sorun Asus X550JK 500GB 5400 RPM olması. SSD alarak disk kullanım sorununu çözebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Bundan 9 ay önce arkadaşımla ASUS marka aynı laptoptan aldık. O Windows 10 kurdu, ben Windows 8.1. 9 ay boyunca bir sıkıntı olmadı ikimizde de ancak ben bu ay laptopu düşürdüm ve bilgisayar işlem yapmamaya başladı. Disk kullanımı %100 oluyordu, verdim teknik servise alt kasa komple degişti ve BIOS güncellendi dediler. Aldım laptopu 1 hafta sonra aynı problem. Bilgisayarla internette dolaşabiliyorum, genel şeyleri sıkıntısız yapıyorum ancak diske baglı birşey yaptıgımda -mesela LoL oynuyorum ben- LoL'e tıkladıgımda oyunu açmıyor ve disk kullanımı % 5'ten 100'e aniden fırlıyor. Ancak ctrl+alt+delete ile oturumu kapatıp PC yeniden başlatınca düzeltebiliyorum. Sorunum bu. Şimdi donanımsal bir sıkıntı olsaydı teknik servis degiştirirdi tahminimce ve zaten bütün testleri yaptık dediler. Zaten laptop geldikten sonra 1 hafta eskisi gibi çalıştı. Ama şimdi yine aynı problem. Şimdi internette Windows 8.1 genel sorun diye cevaplar var. Bir takım çözümler, çogunu denedim başarılı degildi. Zaten Windows'ta olsa 9 ay boyunca neden olmadı? Bu arada laptopu aldıgımdan beri aynı Windows'u kullanıyorum aynı özellikte. Ne yapmalıyım, öneriniz var mı?

İlginç bir sorun başladı Casper notebook'umda. Notebook'u açınca harddisk lambası yanıyor. Windows 8.1 açılıyor. Görev yöneticisinde harddisk %95-100'lerde. Hizmetlerden Hızlı Getir'i durdurunca harddisk normal çalışmasına dönüyor ama harddisk lambası çalışmaya devam ediyor. Recep Baltaş bakabilir misin?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı