Windows 8.1 2022 ve 2023 yıllarında kullanılır mı?

Windows 10 kaldırmayan sistemler kullanabilir, bence çok da kötü bir işletim sistemi değil.

Bence kullanılır. Hatta sistem gereksinimi düşük olan cihazlar için Windows 7 bile kullanılabilir. Güvenlik desteği falan sona erse de düzgün bir Antivirüs kurduktan sonra birşey olacağını sanmıyorum.

Düşük sistemler için güzel bir işletim sistemi bence. Kullanılabilir çoğu programların desteği var halen.

Ben Windows 8.1 Single Language kullanıyorum Windows 10 Pro kullanırken sistemim 2 dakikada açılırken Windows 8.1 sl sürümünde 15 saniyede açılıyor 300 GB 5400 RPM hard diskim var ve 4 GB RAM'im olduğu için gayet performanslı, kullanışlı bir işletim sistemi.

Ben Windows 8.1 Single Language kullanıyorum Windows 10 Pro kullanırken sistemim 2 dakikada açılırken Windows 8.1 sl sürümünde 15 saniyede açılıyor 300 GB 5400 RPM hard diskim var ve 4 GB RAM'im olduğu için gayet performanslı, kullanışlı bir işletim sistemi.
Hocam ben de Windows 10 Single Language kullanıyordum. Sistem en az 1-1.5 dakikada açılıyordu. Bazen eve geliyordum, açma tuşuna basıp elimi yüzümü yıkamaya gidiyordum. Geldiğimde daha açılmamış oluyordu. Abartı yok. Bir aralar masaüstünde bir şey açık olmadığı zaman bile sağ tık yapınca 10-15 saniye bekletiyordu. Sonra Windows 8.1'e geçeyim dedim. Windows 8.1 Home kurdum. Sonra da Pro keyini aldım. Hala kullanıyorum. Düşük sistemler için bence en iyi işletim sistemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı