Windows 8.1 BIOS'u açamıyorum

watashiwaeray

Decapat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhabalar. BIOS menüsüne girmek istiyorum ama her şeyi denememe rağmen giremiyorum. Nasıl girebilirim, yardım eder misiniz?
PC: Lenovo Z580 Windows 8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. BIOS menüsüne girmek istiyorum ama her şeyi denememe rağmen giremiyorum. Nasıl girebilirim, yardım eder misiniz?
PC: Lenovo Z580 Windows 8.1.

Lenovo'da F2 tuşudur BIOS tuşu fakat laptopunuzda fn tuşuna basarak F2 tuşuna basmanız gerek fne basılı tutarken F2'ye basarsanız olur.

Buradan ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 16103516501319099185534565012127.jpg
    16103516501319099185534565012127.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 33
Alakası yok. Aynı model bilgisayardan kullandım ve yeniden başlatılmadığı takdirde de BIOS'a giriliyordu. Hemen savunuculuğunu yapmayın.

Ben Lenovo özelinde konulmadım bazı bilgisayarlarda dedim dikkatli okursanız.

Artı -2 Eksi
Lenovo Z580 disüstü bilgisayarda bios ayarlarına girebilmeniz için bios Novo butonunu kullanmanız gerekir. Novo olarak adlandırılan bu tuş bilgisayarınızın açma kapama düğmesinin yanında bulunur. Ayrıca kurtarma butonu olarak da bilinmektedir. Bios ayarlarına girmek için aşağıdaki yolu takip edebilirsiniz.

●Lenovo Z580 bilgisayarınızı kapatın.

●Açılış aşamasında Novo tuşuna basın

●Lenovo Z580'de iki tür açılış seçeneği vardır.: UEFI ve Legacy.

●Açılış modunu değiştirmek için BIOS setup utility çalıştırmanız gerekir.

●Novo tuşu ile giriş yaptığınızda bunu değiştirebilirsiniz.

Kaynak: Lenovo Z580 dizüstü bilgisayarda bios ayarlarına nasıl girilir?.
Şunu deneyin bir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı