Acaba bu Bluetooth aygıtı için Windows 8.1 uyumlu bir driver var mıdır? En az 4 saatim şu driveri aramakla geçti![]()
Kullandığınız Adapter'in marka ve modeli nedir?
Intel Wireless Bluetooth yazıyor Wi-Fi kartımın modeli ise Intel Wireless AC 9260. ayrıca Bluetooth hata veriyor sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. Wi-Fi kartıda çalışmıyor.
Intel® Wireless-AC 9260 Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Wireless-AC 9260 - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.www.intel.com
Sitesinde böyle bir sayfa buldum. Burada Windows 8.1 32 Bit seçeneği var. Bunu deneyin belki işe yarar. Bu arada sistem özellikleriniz ne? Neden Windows 8.1 kullanıyorsunuz?
Windows 8.1 kullanıyorum çünkü ekran kartım Windows 10 ve 11 de sinyal vermiyor sadece mouse imleci ve siyah bir ekran veriyor ekran kartım Windows 10 ve 11 de ama Windows 8.1 de ekran kartım sinyal veriyor sanırım ekran kartımın yazılımı bozuk bir de Windows 8.1 görünümünü çok seviyorum ve çok az RAM yiyor.
Bu arada sistem özelliklerim Intel Core i3 10105F ekran kartım AMD Radeon HD 6500 RAM 4 GB SSD 237GB.
Bilgisayarı günlük işler için kullandığınızı düşünüyorum. Bence Windows 8.1 gibi desteği kesilmiş bir işletim sisteminde kalmaktansa Linux Mint, Linux Lite, Lubuntu gibi hafif bir Linux dağıtımına yönelmeniz daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.