Windows 8.1 Bluetooth driverı önerisi

772823

Femtopat
Acaba bu Bluetooth aygıtı için Windows 8.1 uyumlu bir driver var mıdır? En az 4 saatim şu driveri aramakla geçti :(

Dosya Ekleri

• resim_2024-04-07_091732271.png
    resim_2024-04-07_091732271.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 46
Acaba bu Bluetooth aygıtı için Windows 8.1 uyumlu bir driver var mıdır? En az 4 saatim şu driveri aramakla geçti :(

Kullandığınız Adapter'in marka ve modeli nedir?

Intel Wireless Bluetooth yazıyor Wi-Fi kartımın modeli ise Intel Wireless AC 9260. ayrıca Bluetooth hata veriyor sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. Wi-Fi kartıda çalışmıyor.

Sitesinde böyle bir sayfa buldum. Burada Windows 8.1 32 Bit seçeneği var. Bunu deneyin belki işe yarar. Bu arada sistem özellikleriniz ne? Neden Windows 8.1 kullanıyorsunuz?

Sitesinde böyle bir sayfa buldum. Burada Windows 8.1 32 Bit seçeneği var. Bunu deneyin belki işe yarar. Bu arada sistem özellikleriniz ne? Neden Windows 8.1 kullanıyorsunuz?

Windows 8.1 kullanıyorum çünkü ekran kartım Windows 10 ve 11 de sinyal vermiyor sadece mouse imleci ve siyah bir ekran veriyor ekran kartım Windows 10 ve 11 de ama Windows 8.1 de ekran kartım sinyal veriyor sanırım ekran kartımın yazılımı bozuk bir de Windows 8.1 görünümünü çok seviyorum ve çok az RAM yiyor.

Windows 8.1 kullanıyorum çünkü ekran kartım Windows 10 ve 11 de sinyal vermiyor sadece mouse imleci ve siyah bir ekran veriyor ekran kartım Windows 10 ve 11 de ama Windows 8.1 de ekran kartım sinyal veriyor sanırım ekran kartımın yazılımı bozuk bir de Windows 8.1 görünümünü çok seviyorum ve çok az RAM yiyor.

Sistem özellikleriniz ne peki hocam?

Bu arada sistem özelliklerim Intel Core i3 10105F ekran kartım AMD Radeon HD 6500 RAM 4 GB SSD 237GB.

Bilgisayarı günlük işler için kullandığınızı düşünüyorum. Bence Windows 8.1 gibi desteği kesilmiş bir işletim sisteminde kalmaktansa Linux Mint, Linux Lite, Lubuntu gibi hafif bir Linux dağıtımına yönelmeniz daha iyi olur.

Bilgisayarı günlük işler için kullandığınızı düşünüyorum. Bence Windows 8.1 gibi desteği kesilmiş bir işletim sisteminde kalmaktansa Linux Mint, Linux Lite, Lubuntu gibi hafif bir Linux dağıtımına yönelmeniz daha iyi olur.

Bir de beni mahveden bir sıkıntı var ekran kartımda :( ekran kartım BIOS'u göstermiyor işletim sistemi kurulum ekranına girmiyor BIOS ve kurulum ekranında sinyal vermiyor sadece ekran kartını söküp anakarta bağlarsam görüntü alabiliyorum ama ekran kartsız görüntü alamam işlemcimde grafik birimi yok. Ne yapmam lazım????

Technopat Haberler

Geri
Yukarı