Windows 8.1 CS:GO 75 Hz siyah ekran

Mecra

Hectopat
Makaleler
1
İlginç bir sorun yaşamaktayım. GTX 960 kartım var.
Eskiden Windows 10 kullanıyordum. CS oyununu 1920X1080'de oynamaktayım. NVIDIA ayarlarından sadece 75 Hz bir 1920 1080 çözünürlük belirleyerek sorunsuz oynuyordum.

Windows 8.1 kurdum. Orijinal. En son ekran kartı sürücüsünü kullanıyorum. Masaüstü sorunsuz bir şekilde 1920X1080 75 Hz'de çalışıyor ancak CS:GO açınca siyah ekran oluyor. İşin çok ilginç bir tarafı var. Oyun açılınca siyah ekranda beyaz fare imlecim görünüyor. Yani monitör desteklemediği için görüntü gelmiyor değil.
Bunu nasıl çözebilirim? Samsung 60Hz Curved bir ekranım var. Windows 8 çok az RAM tüketiyor ve bu yüzden Windows 10 kurmak istemiyorum. Lakin CS:GO neden siyah ekran oluyor bunu çözemedim. Dediğim gibi masaüstünde bu çözünürlüğü sorunsuz kullanıyorum. Son sürücüler var.

Windows 10'da hiç sorun yoktu.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win8'deki sürücülerle Wİn 10'daki sürücüler aynı olmayabilir Win8'dekiler eski olabiliyor genelde. CS:GO başlatma seçeneklerine -freq 75 yazmayı denediniz mi peki?
Hocam -freq 75 yazmazsam Nvidia denedim masasından 75 hzde çözünürlük oluştursam dahi 60hzde başlıyor. Yazarsam bu kez siyah ekran ama ilginç olan faremi görüyorum oyun siyah yani monitörün desteklemediği bir çözünürlük değil çok garip bir durum

İlginç bir sorun yaşamaktayım. GTX 960 kartım var.
Eskiden Windows 10 kullanıyordum. CS oyununu 1920X1080'de oynamaktayım. NVIDIA ayarlarından sadece 75 Hz bir 1920 1080 çözünürlük belirleyerek sorunsuz oynuyordum.

Windows 8.1 kurdum. Orijinal. En son ekran kartı sürücüsünü kullanıyorum. Masaüstü sorunsuz bir şekilde 1920X1080 75 Hz'de çalışıyor ancak CS:GO açınca siyah ekran oluyor. İşin çok ilginç bir tarafı var. Oyun açılınca siyah ekranda beyaz fare imlecim görünüyor. Yani monitör desteklemediği için görüntü gelmiyor değil.
Bunu nasıl çözebilirim? Samsung 60Hz Curved bir ekranım var. Windows 8 çok az RAM tüketiyor ve bu yüzden Windows 10 kurmak istemiyorum. Lakin CS:GO neden siyah ekran oluyor bunu çözemedim. Dediğim gibi masaüstünde bu çözünürlüğü sorunsuz kullanıyorum. Son sürücüler var.

Windows 10'da hiç sorun yoktu.

Yorumlarınızı bekliyorum.
hocam aynı sıkıntı bendede var. çözebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı