Windows 8.1 dahili ekran kartı gözükmüyor

Daha fazla  
Meslek
Sivil Polis
Merhabalar "driver"ları Driverpack ile kurdum ancak aygıt yöneticisinde HD Graphics gözükmesi gereken yerde "Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı" yazıyor. Bilgi bölümünde ise şu yazıyor:
Sürücü Yönetimi, PCI\VEN_8086&DEV_0F31&SUBSYS_390517AA&REV_0E\3&11583659&0&10 Aygıt Örneği Kimliği için BasicDisplay Hizmetini ekleme işlemini tamamladı. Durum: 0..
Formattan önce kasma yoktu ve şu an kasma var. Neden böyle oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar "driver"ları driverpack ile kurdum ancak aygıt yöneticisinde HD Graphics gözükmesi gereken yerde "Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı" yazıyor. Bilgi bölümünde ise şu yazıyor:
Sürücü Yönetimi, PCI\VEN_8086&DEV_0F31&SUBSYS_390517AA&REV_0E\3&11583659&0&10 Aygıt Örneği Kimliği için BasicDisplay Hizmetini ekleme işlemini tamamladı. Durum: 0..
Formattan önce kasma yoktu ve şu an kasma var. Neden böyle oldu?

Şu tarz programları kullanmayın diye diye dilimizde tüy bitti.
Eğer kurulu ise DDU ile sil ve manuel olarak tekrar kur.
Tavsiyem format atman.

Şu tarz programları kullanmayın diye diye dilimizde tüy bitti.
Eğer kurulu ise DDU ile sil ve manuel olarak tekrar kur.
Tavsiyem format atman.
Virüslü diye Malwarebytes ile sildirdim.
Ekran kartı Driver'ını kurmamış sanırım. Sitesinden indirebilirsin. Ya da modelini buraya yazarsan direkt link koyabiliriz.
İntel HD Graphics Bay Trail diye biliyorum. Windows 8.1

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı