Windows 8.1 de oyun performansı daha iyiyken Windows 10'da daha düşük

Erentiftik0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-12650H -- RTX 4050 6GB -- 16GB DDR5 RAM -- 1TB Samsung M2 SSD -- 144HZ 15.6 İNÇ
RAM
12GB DDR3 9Cl
SSD veya HDD modeli
SSD 240 GB & HDD 500 GB
Ekran kartı
Nvidia geforce GT540m 2gb
Anakart
Lenovo legacy
İşlemci
İntel İ5 2450m
Merhaba arkadaşlar. Ben 8.1'de ETS 2 de 40 FPS üstü 720p'de rahatça oynuyorum. Fakat 10'da aynı ayarlar olmasına rağmen FPS 30'larda dolaşıyor ve 35 üstüne çıkmıyor. Bu durum sadece ETS 2 de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben 8.1'de ETS 2 de 40 FPS üstü 720P'de rahatça oynuyorum. Fakat 10'da aynı ayarlar olmasına rağmen FPS 30'larda dolaşıyor ve 35 üstüne çıkmıyor. Bu durum sadece ETS 2 de var.

Ekran kartınızın eski olmasının yanında Windows 10, 8.1'e kıyasla daha ağır bir işletim sistemi. Tercihen AtlasOS veya ReviOS bakabilirsiniz. Hafifletilmiş topluluk Windows 10 sürümleridir kendileri. Ayrıca açık kaynak bir geliştirme süreci olduğu için herhangi bir güvenlik endişesi de yoktur.

Merhaba arkadaşlar. Ben 8.1'de ETS 2 de 40 FPS üstü 720P'de rahatça oynuyorum. Fakat 10'da aynı ayarlar olmasına rağmen FPS 30'larda dolaşıyor ve 35 üstüne çıkmıyor. Bu durum sadece ETS 2 de var.

Sorununu tam anlayamadım ama şöyle söyleyebilirim. Her oyunun optimizasyonu aynı olmadığı için her sürümde farklı performans gösterebilirler illa bu durumu yaşayacağın başka oyunlar da vardır.

Sorununu tam anlayamadım ama şöyle söyleyebilirim. Her oyunun optimizasyonu aynı olmadığı için her sürümde farklı performans gösterebilirler illa bu durumu yaşayacağın başka oyunlar da vardır.

Tekrar anlatıyorum. Windows 8.1 de ETS 2 de 40 FPS ve üstü alırken Windows 10 da 30 FPS ve altı alıyorum.

Windows 10'un oyun modunu açın.
Açık.

Tamam dediğim gibi her oyunun optimizasyonu farklı. Her oyunda her sürüm farklı performans gösterebilir. Eğer genel olarak ETS oynuyorsan 8.1 de kalabilirsin.

Steam Windows 10 ve altındaki sürümlerin desteğini keseceği için SSD alıp 10'a geçmiştim ama daha 230 gün falan var 230 gün sonrasınada o zaman düşünürüz.😂

Ben şu an Vista kullanıyorum ve desteği devam ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı