Windows 8.1 Ghz Arttırmanın Yolu Varmı?

Gürkan_Gürel

Hectopat
Yer
İzmir-Bergama
Daha fazla  
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.Windows 8.1 4gb ram Nvidia GeForce Gt 710 m ve Intel R hd Graphıcs 4000 ekran kartı kullanıyorum.En kısa sürede değiştiricem.Her neyse arkadaşlar İ5 işlemcim var 1.80 ghz m var biliyorum çok düşük :D bunu arttırmanın yolu varmı? Nolur arkadaşlar yardım edin ghz çok önemli.Teşekkürler.Cevap yazan elleriniz dert görmesin.

İşlemciniz ultrabook işlemcisi yani overclock yapmak için vermeniz gereken fazla voltaj işlemciye zarar verecektir denememenizi öneriyorum :).

Turbo Bost diye konuşmalar duymuştum.Ama masaüstüne çıkar falan dediler boostu nasıl çıkartırım.Ayrıca 1.80 ghz ile bf 4 assasin's creed IV gibi oyunlar oynayabiliyorum sorunsuz.Yani Turbo Bost çalışıyormu şuan.Ben onu masaüstüne çıkarmak istiyorum gözümün önünde olsun.:D

İşlemciniz ultrabook işlemcisi yani overclock yapmak için vermeniz gereken fazla voltaj işlemciye zarar verecektir denememenizi öneriyorum :).
Overclock yapsam sorun çıkar yani.

Masa üstüne çıkma devri 2. nesil işlemcilerinde kaldı intelin dostum. Artık senin çalıştırmana gerek kalmadan otomatik çalışıyor sen farkına varmadan :).

Önemli değil kardeşim, yapılacak bir şey her daim vardır ama bu sefer risk hat safhada. Ve işlemcinin oyunlarda pek bir artısı da yok (APU'lar hariç). Durduk yere bilgisayarına zarar verme :).

Hocam bendede 3337u 1.80gz işlemciye sahibim. Günlük kullanımda 1.80ghz rahat rahat yetiyor. Oyunlardada gerektiğinde 2.70ghz'e çıkıyor. Yani hiç bir şeyi dert etmene gerek yok açıkcası.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı