Windows 8.1 günlük kullanım ve oyun için yeterli mi?

mertaltug

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarım Windows 8. Bir 8 ay daha kullansam evrimi biter mi veya kullanılmaz mı? Bir de oyunlarıma ve derslerime girebilir miyim veya giremez miyim?

Windows 8 oyunlar için çok da performansı değil. İş için. Normal işler yapılır tabii.
Neden oyun içi kullanımda sorun olsun ki hocam. Kişinin nasıl kullandığına bağlı bence. Şahsen eski bilgisayarımda (950GT) Windows 8.1 kullanıyordum çok da memnundum.

Neden oyun içi kullanımda sorun olsun ki hocam. Kişinin nasıl kullandığına bağlı bence. Şahsen eski bilgisayarımda (950GT) Windows 8.1 kullanıyordum çok da memnundum.

Bende kullandımda çok FPS düşmesi yiyordum ya. Sonrasında Windows 10'a geçtim. Düzeldi. Hem de donınımımın Windows 8'de güncellemeside yoktu, onu da dahil edince geçtim bende hocam.

Bende kullandımda çok FPS düşmesi yiyordum ya. Sonrasında Windows 10'a geçtim. Düzeldi. Hem de donınımımın Windows 8'de güncellemeside yoktu, onu da dahil edince geçtim bende hocam.

Yok. Ben Windows 10'daydım CS:GO GG ama Windows 8'e geçtikten sonra bir deadtmacth 523 kill.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı