Windows 8.1 için baskı yapılmasının sebebi nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşa sadece türkçe kuralların da katılıyorum geçende cümle sonuna nokta koymadığım için 1 gün yasaklandım. :)Hepimizin edebiyAtı 5 veya öğretmen değiliz ki biraz göz yumsanız sorun olmayacağını düşünüyorum, cümle kurarken saçma sapan harf kullananlara bizler de karşıyız.

Recep abi dediğin yöntemi denicektimte zaten hesabı mı iyi kontrol ediyosunuz siz halledersiniz diye düşündüm.
Engellenmemin sebebini sorabilir miyim? Yanlış yere konu açmam mı yada sizin gibi düşünmemem mi?
Ayrıca dün 01.07 de açtığım konuya 19.45 teki yorumdan sonra yorumların gelmesi gerçekten dikkatimi çekti.
Forumdaki ilk mesajım ve ondan sonra aldığım cezadan sonra bütün yazılarımı dikkat ederek yazdım. Ancak gözden kaçırdığım her şey için ceza aldım.
Dillerin bukadar çok kuralla dolu olmasından her zaman şikayetçiyimdir birde bunun internet üzerinde yapılması hoşuma gitmiyor. Dil kurallarını derinlemesine olmasa da biliyorum merak etmeyin. Ama forumda Recep Baltaş adınada dikkatimi çeken bağlaç hataları görmüştüm acaba ceza aldı mı hiç?
Yenilik konusuna gelirsek. Merak etme kardeşim en yeniyi her zaman severim ve kullanırım. Yeniliklere de düşündüğünden daha fazla açığım. Ülkenin yeniliklere kapalı olduğu bu duruma gelmesinde bir etkendir fakat saçma kuralların daha etkili olduğunu düşünenlerdenim?
Mert adlı arkadaşa soruyorum Microsoft neden windows 7'nin satışını durdurdu? Neden windows 7'nin değilde windows 8'in reklamı yapılıyor?
Ben bu forumda aşağılanan insan sayısının çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bana iyi davranıldığını da düşünüyorum. Bir konuda üye windows 7'de windows 8 format dosyasını usb disk'e yazamadığını dile getirmişti. Bu kişiye windows 8 yükleyin diye link atılmıştı hiç unutamam.
Hiç aykırı düşünenin olmamasına şaşırdım doğrusu. Hepsini mi engellediniz?

Bu forumdaki yöneticilerin Microsoft firmasının yaptığı baskıdan daha çok windows 8.1 için baskı yapmasının sebebi nedir?
Sanki forumdaki yöneticilerin her mesajı bir reklammış gibi geliyor bana. Videolardaki markaların özenle dizilmesi çok dikkatimi çekiyor. Reklam yapmanıza en ufak bir tepkim yok bu hakkınız ama bunları sanki reklam yapmıyormuşçasına dile getirmeniz -eğer doğruysa bu dediklerim- iğrenç bir durum.
Konu hakkında bilgisi olmayanların yöneticiler tarafından aşağılandığını ilk defa bu forumda gördüm.
Son olarak internet gibi gayriresmi bir ortamda bu kadar imla kurallarına dikkat etmeniz çok saçma. İlerde dilekçeyle hesap alımı, konu açma ve mesaj gönderme gibi işlemleri yapmanızdan korkuyorum.

HERKES SİZLER GİBİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL!

Türkçe yazım kurallar konusundaki düşüncene katılmıyorum.
Nedenim de bu: hiç bir işe yaramasa da; eğer ayni problem veya soruya sahip olan arkadaş Google’da burada sorulmuş olan bir soruyu ararsa, buradaki konulara ulaşır ve belki problemi çözülür.
Eğer burada ben “klaym calışmıo yrdm edin” diye yazarsam ve biride bu şekilde cevap yazarsa pek işe yaramaz. ( Bence )
Bir de düzgün yazarak problemini daha güzel anlatırsın.

Ben reklam yapmalarına bir şey demiyorum nasıl olsa bir sitenin güncellenmesi vb. bedavaya olmaz. Ama durumu olmayan ve mecburiyetten Windows XP kullanan bir kullanıcıyı Windows XP kullandığı için rencide etmenin ve problemine “XP’ye destek vermiyoruz diye” bir cevap yazmalarına karşıyım ve doğru bulmuyorum. ( Windows 7 kullanıcıları da aynı durumda )

Evet Windows 8.1 çok iyi ama en ucuzu aşağı yukarı 200₺. Ama ayda 150₺ ile geçinen bir öğrenci nasıl alacak bunu?

Türkçe yazım kurallar konusundaki düşüncene katılmıyorum.
Nedenim de bu: hiç bir işe yaramasa da; eğer ayni problem veya soruya sahip olan arkadaş Google’da burada sorulmuş olan bir soruyu ararsa, buradaki konulara ulaşır ve belki problemi çözülür.
Eğer burada ben “klaym calışmıo yrdm edin” diye yazarsam ve biride bu şekilde cevap yazarsa pek işe yaramaz. ( Bence )
Bir de düzgün yazarak problemini daha güzel anlatırsın.

Ben reklam yapmalarına bir şey demiyorum nasıl olsa bir sitenin güncellenmesi vb. bedavaya olmaz. Ama durumu olmayan ve mecburiyetten Windows XP kullanan bir kullanıcıyı Windows XP kullandığı için rencide etmenin ve problemine “XP’ye destek vermiyoruz diye” bir cevap yazmalarına karşıyım ve doğru bulmuyorum. ( Windows 7 kullanıcıları da aynı durumda )

Evet Windows 8.1 çok iyi ama en ucuzu aşağı yukarı 200₺. Ama ayda 150₺ ile geçinen bir öğrenci nasıl alacak bunu?
Son söylediğine çözüm var. DreamSpark'ı araştır. Microsoft öğrencilere ücretsiz windows 8.1 veriyor.
Dil konusunda dediklerine katılıyorum fakat benim yediğim cezaların hiç birinde ünlü harf unutmuşluğum yoktu.

Farz edelim ki reklam yapılıyor, hemde reklam yapmıyormuşcasına. Bunun neresi iğrenç?
Recep'in ne parçacı dükkanı var ne de microsoft ile ortaklığı. Neyin reklamını yapacak?
Adam bir yerlerini yırtıyor, millet kazıklanmasın, bir şeyler öğrensin kandırılmasın diye.
İyi'ki Recep Baltaş var, iyi ki Ali Güngör var, iyi ki Technopat var da bir şeyler öğrendik.

Windows indirme linki vermişti Recep, ücretsiz indirdim ve kullanıyorum. Aktifleştirdim de.
Nasıl kurulacağını da öğretti, windows'a kuruş param gitmedi, acaba Recep'in karı ne oldu bu reklam işinde?

14cus06.png

suvak8.png

Görüldüğü üzere bende windows 8.1 kullanıyorum ve insanlara windows 8.1 tavsiye etmek kötü bir şeyde değil. Buna katılıyorum ancak yukarıdaki mesajlara bakarsak kullanıcıların sorunlarına bir çözüm olabilir mi veya Windows 8.1 kur sorunun hallolur demekle format at düzelir demenin farkı nedir yorumu size bırakıyorum.

Sırf bunu yazmak için mi üye oldun eke ?

Evet, güncel sistemi her zaman öneririm. Gerçek kimliği ile yazmayan userları banlıyorum.

b0mbastik2 = eke

b0mbastik2 profilinde hiç bir ceza olmamasına karşın çakallık yapıp yeni bir üyelik açıp aklı sıra bize sahte bir cephe oluşturacak.

Senin gibi çocukların burada yeri yok. Tüm üyeliklerin banlanmıştır.

Konu kilit.

Son düzenleyen: Moderatör:
14cus06.png

suvak8.png

Görüldüğü üzere bende windows 8.1 kullanıyorum ve insanlara windows 8.1 tavsiye etmek kötü bir şeyde değil. Buna katılıyorum ancak yukarıdaki mesajlara bakarsak kullanıcıların sorunlarına bir çözüm olabilir mi veya Windows 8.1 kur sorunun hallolur demekle format at düzelir demenin farkı nedir yorumu size bırakıyorum.

Tamamen doğru çözümdür bu kullanıcılara Windows 8.1 kurdurmak. Zira 7, her ses kartı sürücüsünü otomatik kuramazken 8.1 kurmaktadır. Ayrıca 8.1 daha güncel ve sorunsuz bir sürüm kurmaktadır. Ama bunları bilmiyorsunuz. Bilmiyorsanız bilenleri dinlemeniz gerek ama bunu yapmak yerine sisteme gereksiz çomak sokmaya çalışıyorsunuz.

Sonuç olarak işleyen sisteme çomak istemiyor ve sizi kalıcı olarak banlıyoruz. Her daim yeni hesap açıp kurallara uyarak forumdan yararlanma hakkına sahipsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı